Φάρμα: Η μια αποχώρησε με αιχμές και η άλλη παρέμεινε με πανηγυρισμούς στις κερκίδες

Φάρμα

Ποια αποχώρησε νωρίς νωρίς από τη Φάρμα;

Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επανήλθε η Φάρμα με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο μέσα από τη συχνότητα του STAR και το βράδυ της Πέμπτης έμελλε να ολοκληρωθεί η πρώτη της εβδομάδα. Πρωταγωνίστρια σε αυτό το τελευταίο επεισόδιο, δε, ήταν μια… γυναικεία αποχώρηση.

Ειδικότερα, υποψήφιες προς αποχώρηση και μονομάχοι στον αχυρώνα ήταν η Μαρία Περπινιά και η Έλενα Καραμβάση. Οι δυο παίκτριες κλήθηκαν να αγωνιστούν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια σειρά απαιτητικών δοκιμασιών ενώπιων όλων των συμπαικτών τους.

Στο τέλος όλων των δοκιμασιών, μόνο μία θα μπορούσε να παραμείνει στη Φάρμα με την έτερη να βλέπει την πόρτα της εξόδου από τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του STAR, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Και με την πιο… σκληρή αναμέτρηση, αυτή των καρφιών, το αποτέλεσμα κρίθηκε με σχετική ευκολία.

Η Έλενα Καραμβάση παρέμεινε στο παιχνίδι, έχοντας την πλήρη υποστήριξη όλων των συμπαικτών της στις κερκίδες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ενώ η Μαρία Περπινιά αποχώρησε νωρίς από τη Φάρμα.

«Όλο το πακέτο σήμερα βοήθησε στο να χάσω. Όλο το παιχνίδι ήταν υπέρ της. Τρεις επιλογές ήταν δικές της, βάλε και μία που έβαλε στο παιχνίδι τον Βάιο, τελείωσα εγώ» δήλωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η 52χρονη επιχειρηματίας στην κάμερα για την αποχώρηση της.