Φάρμα: Η Ειρήνη Κολιδά «δίνει στεγνά» το ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης

Ειρήνη Κολιδά

"Πιστεύω ότι στην έξω ζωή θα είναι ζευγάρι. Θα τα φτιάξουν μετά" πρόδωσε με χαμόγελο η Ειρήνη Κολιδά.

Καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Ειρήνη Κολιδά, την Τρίτη, λίγες ημέρες μετά την προβολή του επεισοδίου στο οποίο και αποχώρησε απρόσμενα οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης. Η γοητευτική personal trainer αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο ζευγάρι που πιτσεύει ότι θα… γίνει πιο ισχυρό αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Κολιδά σημείωσε χαρακτηριστικά για τον Κωνσταντίνο Μακρή και την Κυριακή Κατσογρεσάκη πως «δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι, αλλά σίγουρα είναι ερωτευμένοι. Σίγουρα είναι ο Ντούπης είναι ερωτευμένος και η Κυριακή έχει αισθήματα αλλά, επειδή είναι γυναίκα και αντιλαμβάνεται τη θέση στο παιχνίδι, σε έναν χώρο που είναι εκτεθειμένη, ίσως κρατιέται παραπάνω».

«Τους έχω δει λίγο έξω, πριν μπούμε στο παιχνίδι, και πιστεύω ότι στην έξω ζωή θα είναι ζευγάρι. Θα τα φτιάξουν μετά» πρόδωσε με χαμόγελο η personal trainer στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Παράλληλα, βεβαίως, η Ειρήνη Κολιδά αναφέρθηκε εκτενώς στην απόφαση να αποχωρήσει από την Φάρμα ξαφνιάζοντας τόσο τους συμπαίκτες της όσο και τον παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη. «Θα μπορούσα να διεκδικήσω το έπαθλο στη Φάρμα, όμως, λειτούργησα συναισθηματικά» τόνισε.