Φάρμα – Επική κόντρα για Μαρία και Έλενα: «Με ειρωνεύτηκε κιόλας το τσου…»

Φάρμα

Εκφράσεις βαριές, επιφωνήματα και κακαρίσματα στη Φάρμα!

Στον αχυρώνα συνάντησαν όλοι οι παίκτες στη Φάρμα, το βράδυ της Πέμπτης, τον παρουσιαστή Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Εκεί, όμως, έμελλε να μας… προσφερθεί μια από τις πλέον απολαυστικές κόντρες μέχρι αυτή την ώρα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πρωταγωνίστριες σε αυτήν ήταν η 37χρονη αεροσυνοδός, Έλενα Καραμβάση και η 52χρονη επιχειρηματίας, Μαρία Περπινιά. Άλλωστε η πρώτη, από το προηγούμενο κιόλας επεισόδιο, είχε δείξει καθαρά – στην κάμερα της Φάρμας – τη διάθεση για τη συμπαίκτρια της. «Μας γλεντάει και θα τη σκίσω» είχε δηλώσει με πυγμή.

Έτσι, πιστή στον λόγο της, η γοητευτική ξανθιά του ριάλιτι επιβίωσης βάλθηκε να «τρελάνει» την συμπαίκτρια της με επιφωνήματα και εκφράσεις του τύπου: «Φταίω πάρα πολύ που υπήρξα ειλικρινής απέναντι σου. Φταίω πάρα πολύ. Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή. Ντροπή σου, ντροπή σου».

«Φταίμε όλοι! Είμαστε όλοι μας παράλογοι, κακοί και τρελοί» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Καραμβάση στον αχυρώνα το βράδυ της Πέμπτης.

Με τη σειρά της, μιλώντας απευθείας στην κάμερα για τη Φάρμα, η Μαρία Περπίνια εξομολογήθηκε τα εξής. «Δεν θα με τρελάνει εμένα η Έλενα, τελείωσε! Με ειρωνεύτηκε κιόλας το τσουλ… Με ειρωνεύτηκε, ρε φίλε! Με ειρωνεύτηκε την ώρα που είπα: φτάνει πια σταμάτα! Έκανε και το ύφος, κάτι τέτοια».