Φάρμα: Ένταση με Νίκο Παρλάντζα και Αντωνία – «21 χρονών κοριτσάκι, δεν έχει σεβασμό κανέναν»

Φάρμα

"Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τέτοιες ιστορίες".

Αναταραχή προκάλεσε στο αγρόκτημα η είδηση-βόμβα που έριξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη Φάρμα. Ο παρουσιαστής, αμέσως μετά το αγώνισμα αποχώρησης που είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (5/12), στο οποίο επικράτησε ο Γιώργος Τσάμης έναντι του Χρήστου Γκυζέλη, αναγκάζοντάς τον να αποχαιρετήσει το παιχνίδι, ανακοίνωσε στους παίκτες πως θα πρέπει να χωριστούν σε 2 ομάδες των τεσσάρων ατόμων.

Οι παίκτες έχουν βρεθεί ξανά αντιμέτωποι με τη συγκεκριμένη δοκιμασία στη Φάρμα, που δεν είναι άλλη από τη «Γέφυρα». Ανακοίνωσαν τις τετράδες και απ’ ότι φαίνεται δεν είχαν πολύ φαντασία, μιας και χωρίστηκαν ουσιαστικά σε «πράσινους» και «γαλάζιους». Αφού χτίσουν τη γέφυρα, θα πρέπει να γεμίσουν τσουβάλια με καλαμπόκι και να τα μεταφέρουν περνώντας πάνω από τη γέφυρα.

Η 4αδα που θα γεμίσει πρώτη τα δύο βαρέλια θα είναι ασφαλής. Η 4αδα που θα χάσει θα πρέπει να χωριστεί σε ζευγάρια και να αγωνιστεί εκ νέου. Το ζευγάρι που θα τερματίσει τελευταίο, θα μονομαχήσει την επόμενη μέρα στον αχυρώνα.

Στο φαγητό πριν τον αγώνα, οι παίκτες πρότειναν τους πιθανούς συνδυασμούς, όμως η Αντωνία έδειξε να αντιδρά.

«Σήμερα, ενώ είχαμε πει πως είμαστε οι ομάδες, κάποιοι πρότειναν μήπως αλλάζαμε, για να δουν ίσως πώς θα αντιδράσουμε», είπε η παίκτρια στο προσωπικό της cue στη Φάρμα.

«Δεν θα κάτσω να μπω σε τέτοιες ιστορίες. 21 χρονών κοριτσάκι, δεν έχει σεβασμό κανέναν», σχολίασε ο Νίκος Παρλάντζας για τη συμπαίκτριά του σε ιδιωτική του συνομιλία με τον Αλέξανδρο και τον Άλκη.

«Βλέπω την Αντωνία ότι έχει φοβηθεί να πάει με τον Άλκη. Εγώ είπα να πάω εγώ, ώστε αν χάσω, να πάνε δύο δυνατοί άντρες παρακάτω. Ας αποφασίσουν ό,τι θέλουν, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ ξανά», είπε αμέσως μετά ο Νίκος Παρλάντζας στη Φάρμα.