Φάρμα: Ένας τραυματισμός έφερε ανατροπή στην αποχώρηση – Τον είδαν να επιστρέφει και έβαλαν τα γέλια

Φάρμα

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν χαίρεται με την επιστροφή μου. Ίσως ο Τσάμης αλλά δεν με ενδιαφέρει σαν άνθρωπος".

Στο σημερινό (6/12) επεισόδιο οι παίκτες στη Φάρμα κλήθηκαν να αποφασίσουν πως θα χωριστούν για την επόμενη δοκιμασία, σύμφωνα με τις οδηγίες που τους έδωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ωστόσο, δεν έδειξαν να είναι όλοι σύμφωνοι με τον διαχωρισμό που προτάθηκε.

Η δοκιμασία στην οποία αγωνίστηκαν οι παίκτες τους ήταν γνώριμη, αφού έχουν βρεθεί ξανά αντιμέτωποι στη Φάρμα με τη «Γέφυρα». Αφού ανακοινώθηκαν οι δύο τετράδες, οι παίκτες έπρεπε να χτίσουν τη γέφυρα, να γεμίσουν τσουβάλια με καλαμπόκι και να τα μεταφέρουν περνώντας από πάνω της.

Η 4αδα που θα κατάφερνε να γεμίσει πρώτη τα δύο βαρέλια θα ήταν ασφαλής. Η 4αδα που θα έχανε θα πρέπει να χωριστεί σε ζευγάρια και να αγωνιστεί εκ νέου. Το ζευγάρι που θα τερματίσει τελευταίο, θα μονομαχήσει την επόμενη μέρα στον αχυρώνα. Όμως, ένας απρόσμενος τραυματισμός, αυτός της Αντωνίας, διέκοψε προσωρινά τη διαδικασία.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε πως η παίκτρια θα πρέπει να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι σε θέση να συνεχίσει στη Φάρμα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αποχαιρετήσει το αγρόκτημα και στο παιχνίδι θα επιστρέψει ο τελευταίος χρονικά παίκτης που αποχώρησε, δηλαδή ο Χρήστος Γκυζέλης.

Τελικά, τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν ήταν θετικά για την Αντωνία, με τον παρουσιαστή να της ανακοινώνει πως θα πρέπει να αποχωρήσει λόγω του τραυματισμού της από τη Φάρμα.

«Ένα όμορφο ταξίδι ήρθε στο τέλος του με τρόπο που δεν το περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενη, ευχαριστώ όλους εδώ ξεχωριστά και θα μου λείψουν όλοι. Χαίρομαι που θα μπορέσει να ξαναμπεί ένα πρόσωπο που το αξίζει, ο Χρήστος», είπε η 21χρονη πρωταθλήτρια.

Λίγο αργότερα οι παίκτες είδαν τον Χρήστο Γκυζέλη να επιστρέφει στη Φάρμα μετά από μόλις… 10 ώρες, όπου τον υποδέχθηκαν με χαμόγελα.