Φάρμα: Έξαλλος ο Σάκης Τανιμανίδης – «Δεν είναι δυνατόν, μου γυρίζει το μυαλό»

Φάρμα

"Δεν ξέρω με στενοχωρεί πολύ αυτό όταν βλέπω ανθρώπους που αναγνωρίζω τις ικανότητές τους να μην αξιοποιούν αυτό τους το ταλέντο και να τα παρατάνε πριν τον τερματισμό" ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε την Φάρμα για να συζητήσει με τους παίκτες όλες τις εξελίξεις και για να καθοριστεί ο πρώτος μονομάχος.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τις αρκετές απώλειες που έχει το παιχνίδι ενώ στην συνέχεια ο παρουσιαστής ξέσπασε, όταν ο Μάνος Πανταζής, ως αρχηγός της εβδομάδας, του είπε πως ο Γρηγόρης Αναστασιάδης τον είχε παροτρύνει να δώσει στον ίδιο την μαύρη πέτρα με σκοπό να αποχωρήσει από το παιχνίδι. «Σας είχα πει δεν χρειάζεστε να ζορίζεστε, χτυπήστε μου την πόρτα και πείτε μου ότι θέλω να φύγω και θα σας βοηθήσω να κουβαλήσετε τα πράγματα και να φύγετε. Δεν πιστεύω ότι εδώ πέρα θέλετε να φύγετε. Μου έχει γυρίσει το μυαλό. Δεν είναι δυνατό να είστε οι λίγοι εκλεκτοί από τις χιλιάδες αιτήσεις, που καταφέρατε να είστε μέσα στην Φάρμα και να ξυπνάτε και να λέτε κουράστηκα. Δεν γίνεται γιατί είστε ένας κι ένας καταπληκτικοί παίκτες.

Δεν ξέρω με στενοχωρεί πολύ αυτό όταν βλέπω ανθρώπους που αναγνωρίζω τις ικανότητές τους να μην αξιοποιούν αυτό τους το ταλέντο και να τα παρατάνε πριν τον τερματισμό. Από την άλλη θαυμάζω τους ανθρώπους που τα δίνουν όλα κι ας μην πετύχουν το αποτέλεσμα που έχουν στο μυαλό τους» είπε σε έντονο ύφος ο Σάκης Τανιμανίδης.