Φάρμα: Εισβάλλουν και επίσημα στο ριάλιτι επιβίωσης

Φάρμα

Αυτοί είναι οι δυο νέοι παίκτες στη "Φάρμα".

Στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 συνεχίζει η Φάρμα με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και μάλιστα νέοι παίκτες έρχονται προσεχώς να συναντήσουν τους ήδη υπάρχοντες στο ριάλιτι επιβίωσης. Δυο προσθήκες τις οποίες και θα παρακολουθήσουμε στο επερχόμενο επεισόδιο της Κυριακής. Ο λόγος για την Φανή Χαλκιά και τον Γιάννη Γιανούλη.

Ας γνωρίσουμε όμως ποιοι είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στη «Φάρμα».

ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ

Γεια σας, είμαι η Φανή Χαλκιά. Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου είναι ότι είμαι μητέρα δύο παιδιών. Αγαπώ πολύ τη φύση και γι’ αυτό το λόγο είμαι εθελόντρια στην «Οργάνωση Γη» που ασχολείται με την εκπαίδευση για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών. Έχω σπουδάσει Διεθνολόγος, αλλά και δημοσιογράφος.

Είμαι αθλήτρια του στίβου και το 2004 κέρδισα Χρυσό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Γεννήθηκα στο Τορόντο του Καναδά και μεγάλωσα στην Καρδίτσα. Έχω μια αδερφή, την Έβελυν, και είμαι πατέρας 3 παιδιών, του Νικόλα, της Στελίνας και της Μαρίας.Όταν ήμουν 16 ετών, μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη για να παίξω μπάσκετ στον ΠΑΟΚ. Είμαι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του ΑΠΘ.

Έπαιξα επαγγελματικό μπάσκετ από το 1994 έως το 2011, σε Ελλάδα και Ευρώπη και τώρα είμαι ιδιοκτήτης site, του G-point.gr και του MyCity.com.gr. Έχω ύψος 2.08μ. και βάρος 116 κιλά.