Φάρμα: Χωρισμένοι όλοι σε στρατόπεδα – “Ουδείς χειρότερος του ευεργετηθέντος”

Φάρμα

"Πηγαδάκια" σε κάθε γωνιά είδαμε στη "Φάρμα" της Παρασκευής...

Οι κλίκες στη «Φάρμα» είναι γεγονός και αυτό έχει γίνει εμφανές και αντιληπτό από όλους τους διαγωνιζόμενους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Κάτι που είδαμε, άλλωστε, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε ένα «πηγαδάκι» με την Μαρία Φραγκάκι και προσπάθησαν να αποκωδικοποιήσουν τους αντιπάλους τους. «Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται… Ο Μιχάλης δεν ξέρω τι ρόλο παίζει… Δεν ξέρω, δεν έχω καταλάβει. Και αυτοί μιλάνε με κωδικούς. Ο Ντούπης μάλλον τον χρησιμοποιεί όσο θέλει και θα τον πετάξει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Είναι ξεκάθαρο πια ότι υπάρχουν στρατόπεδα μέσα στη Φάρμα. Όχι ότι δεν το είχαμε καταλάβει απλά πια νομίζω ότι έγινε πιο σαφές. Δεν ξέρω ποια απειλή βλέπουν στο πρόσωπό μας. Δεν είναι ότι μας βλέπουν και αγριεμένους να μπούμε μέσα να τους φάμε όλους στον αχυρώνα και όποιον πάρει ο Χάρος. Είμαστε λίγο πράοι και ήπιων τόνων τύποι. Δεν ξέρω ποια απειλή βλέπουν » πρόσθεσε με τη σειρά της, λίγο νωρίτερα η γοητευτική δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός.

«Ουδείς χειρότερος του ευεργετηθέντος λένε και εγώ το έχω δει πολλές φορές. Έχω δώσει δουλειά, βοήθεια σε ανθρώπους, πραγματικά γιατί πιστεύω πάντα στην ομάδα και τη συνεργασία και ήταν οι πρώτοι που με πρόδωσαν» επανήλθε, στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, ο Στράτος Τζώρτζογλου.