Φάρμα: Χαλασμός με Τσάμη και Παρλάντζα – «Δεν αξίζεις ούτε να σε φτύσω, είναι καραγκιοζιλίκια αυτά που κάνεις»

Φάρμα

"Τους χαζούς όλους τους μάζεψαν εδώ μέσα", σχολίασε ο Θεσσαλός κτηνοτρόφος.

Ακόμη περισσότερες εντάσεις φαίνεται πως έφερε ανάμεσα στους παίκτες η ένωση των δύο ομάδων στη Φάρμα. Η τελική 10άδα έχει μπει πλέον σε ρυθμούς τελικού και τα μαχαιρώματα μεταξύ των διεκδικητών του μεγάλου επάθλου δίνουν και παίρνουν.

Όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (4/12), ο Γιώργος Τσάμης μπήκε για ακόμη μία φορά στο στόχαστρο των συμπαικτών του με αφορμή τα σχόλια και τις κινήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς για εκείνους.

«Είσαι πολύ λίγος για να μιλάς για οικογένεια άλλων. Μίλησες για παιδάκια ρε φίλε, το ξέρεις;», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Γιαννακίδης στον Γιώργο Τσάμη, ενώ σε προσωπικό του cue στη Φάρμα ο νεαρός αγρότης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ένα από αυτά που έχει πει στο παρελθόν είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω πώς οι γονείς εργαλειοποιούν τα παιδιά τους σε μία δύσκολη στιγμή».

«Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να εργαλειοποιείς τα παιδιά και την οικογένειά σου κάθε φορά που αισθάνεσαι άβολα, για μένα είναι off. Δεν μίλησα για συγκεκριμένα άτομα», δικαιολογήθηκε ο Γιώργος Τσάμης από την πλευρά του.

Γρήγορα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, αφού όλοι οι παίκτες στη Φάρμα στράφηκαν εναντίον του νεαρού ηθοποιού, κατηγορώντας τον για ανάρμοστη συμπεριφορά και έλλειψη σεβασμού.

«Εγώ θα στήσω πλεκτάνη για σένα; Εγώ ούτε που σε βλέπω, είναι καραγκιοζιλίκια αυτά που κάνεις. Η Φάρμα είσαι εσύ νομίζεις; Νομίζεις ότι εγώ κάθομαι και μιλάω για σένα; Εγώ ορκίζομαι εδώ σε ό,τι έχω ιερό ότι δεν έχω πει κουβέντα. Αυτά είναι στη φαντασία σου! Δεν είσαι άξιος ούτε να σε φτύσω!», είπε ο Νίκος Παρλάντζας όταν θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του κατά του Γιώργου Τσάμη.

«Τους χαζούς όλους τους μάζεψαν εδώ μέσα», σχολίασε ο Θεσσαλός κτηνοτρόφος στη Φάρμα.