Φάρμα: Αποχώρησε η Μαίρη Μηλιαρέση – Το μήνυμά της σε όλες τις γυναίκες

Μαίρη Μηλιαρέση

Δείτε όλα όσα είπε η Μαίρη Μηλιαρέση στην αποχώρησή της από τη Φάρμα.

Η Μαίρη Μηλιαρέση και η Νίκη Χαντσαρίδου βρέθηκαν αντιμέτωπες σε μονομαχία αποχώρησης στη Φάρμα. Η μονομαχία ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και χρειάστηκαν και τα πέντε αγωνίσματα για να κριθεί ο νικητής.

Η Νίκη Χαντσαρίδου ήταν αυτή που επικράτησε και η Μαίρη Μηλιαρέση αποχώρησε από τη Φάρμα. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, έφυγε από τον αχυρώνα λέγοντας στους υπόλοιπους παίκτες την ατάκα που έλεγε πριν από πολλά χρόνια: «Και ο χρόνος ξεκινάει από Ρουκ Ζουκ».

Η Μαίρη Μηλιαρέση είπε πριν αποχωρήσει από τη Φάρμα: «Η Φάρμα μου έδειξε ότι μπορώ να ζήσω σε βουνό, μπορώ να φροντίσω ζώα, μπορώ να μαγειρεύω με το τίποτα, μπορώ να φτιάχνω πράγματα από το πουθενά. Μέσα από τη συμμετοχή μου ήθελα να περάσω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα στη ζωή τους.

Σε όλες τις γυναίκες που δεν το βάζουν κάτω με τις δυσκολίες, σε όποια ηλικία κι αν είναι. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να το δείξω αυτό και να περάσω καθαρά το μήνυμα γιατί παίζει λίγο ρόλο και η τύχη. Όμως νομίζω ότι έστω και με το αγώνισμα που έχασα, έδειξα ότι μπορώ να αγωνίζομαι και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό».