Φάρμα: Ανέτρεψε τα προγνωστικά και τον πέταξε εκτός παιχνιδιού – Σοκαρισμένοι οι παίκτες στον εξώστη

Φάρμα

Χρήστος και Γιώργος μπήκαν στον αχυρώνα για να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Στην πρώτη μονομαχία της τελικής 10άδας επιδόθηκαν απόψε δύο ακόμη παίκτες στη Φάρμα. Ο Χρήστος Γκυζέλης, αφού έχασε τον χθεσινό αγώνα ασυλίας, κλήθηκε να επιλέξει τον δεύτερο μονομάχο για αυτή την εβδομάδα, που δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Τσάμη.

Μετά την τεταμένη ατμόσφαιρα και το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργήσει ο ίδιος σε βάρος του, ο Γιώργος Τσάμης παραδέχθηκε πως η επιλογή του συμπαίκτη του ήταν αναμενόμενη, αφού όλη η υπόλοιπη ομάδα στέκεται πλέον απέναντί του.

Χρήστος και Γιώργος μπήκαν στον αχυρώνα για να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στη Φάρμα, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού. Οι δύο παίκτες διαγωνίστηκαν σε 6 επί μέρους δοκιμασίες, με στόχο να συγκεντρώσουν τους πολυπόθητους βαθμούς.

Τελικά, παρά τις αρχικές προγνώσεις και την ξεκάθαρη στήριξη των υπολοίπων στον Χρήστο Γκυζέλη, ο Γιώργος Τσάμης κατάφερε να βγει νικητής κάνοντας το 4-2 και να κερδίσει την παραμονή του στη Φάρμα. Οι παρατηρητές παίκτες δεν έκρυψαν την έκπληξη και την απογοήτευσή τους, ξεσπώντας σε δάκρυα.

«Τώρα θα πρέπει να προετοιμαστώ για την αντιμετώπιση που θα έχω από τους υπόλοιπους στο σπίτι, γιατί σίγουρα δεν περίμεναν ότι θα παραμείνω εγώ στη Φάρμα. Μέχρι στιγμής επικρατεί μία διακριτικότητα, ελπίζω να συνεχιστεί και αύριο», δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα ο Γιώργος Τσάμης.