Φάρμα: «Ακουμπάει τα γεννητικά του όργανα και πιάνει το φαγητό μας, είναι μπίχλας»

Φάρμα

"Μιλάει, πιάνει τα αυτά του και μετά το φαγητό" τόνισε ο Παρλάντζας στη Φάρμα.

Μαλλιά κουβάρια για μια ακόμα φορά στη Φάρμα έμελλε να γίνουν οι παίκτες, το βράδυ της Τρίτης, στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Κι αυτό μιας και ο Γιώργος Τσάμης δέχθηκε τα πυρά των περισσοτέρων όταν θέλησε να ασχοληθεί τόσο με το φαγητό του ίδιου όσο και των υπολοίπων.

Γι’ αυτό και ο Γιώργος Γιαννακίδης και ο Νίκος Παρλάντζας ξέσπασαν εναντίον του νεαρού ηθοποιού. «Πιάνει τα αυτά του και τώρα… Τον είδες τι κάνει τώρα; Μιλάει, πιάνει τα αυτά του και μετά το φαγητό» είπε αρχικά ο Νίκος.

«Αφού είναι μπίχλας! Είναι μπίχλας» τόνισε ο Γιώργος Γιαννακίδης για να φωνάξει στον Γιώργος Τσάμη, «μην ξαναπιάσεις το φαγητό μας με τα χέρια σου! Ακούς τραγουδιστή, ηθοποιέ, τι είσαι; Πιάσε το δικό σου φαγητό με τα χεράκια τα άπλυτα, ότι θες κάνε. Μην πιάνεις όμως το δικό μας. Μην ξαναπιάσεις το φαγητό μας, το ακούς; Μην ξαναπιάσεις το φαγητό μας! θα σε βγάλω έξω από το σπίτι! Το φαγητό μας μην το ξαναπιάσεις με τα χέρια σου. Μην ξαναπιάσεις το φαγητό μας με τα χέρια σου».

«Είδα πράγματα στο σπίτι τα οποία δεν αρμόζουν σε ένα παιχνίδι σαν την Φάρμα. Έναν άνθρωπο να ακουμπάει τα γεννητικά του όργανα, να πιάνει το φαγητό από τους άλλους και αυτό ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Έχει ξεπεράσει tα πάντα, δεν έχει ηθικό φραγμό και τα έχει όλα ισιωμένα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παρλάντζας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του STAR