Φάρμα: Αυτοί είναι οι δύο νέοι μονομάχοι – «Η ποντικομαμή τα κατάφερε πάλι»

Φάρμα

"Να ετοιμαστεί να πάει σπίτι, αύριο θα κάνω το 4-0. Ο στόχος μου αύριο είναι αυτός".

Στο σημερινό (11/12) επεισόδιο στη Φάρμα οι παίκτες ήρθαν και πάλι αντιμέτωποι με τη δοκιμασία «Οι Νερουλάδες». Ωστόσο, αυτή τη φορά αγωνίστηκαν σε 4άδες. Στόχος τους ήταν να μεταφέρουν τους κουβάδες με το νερό, προκειμένου να γεμίσουν ένα μεγάλο βαρέλι στην αυτοσχέδια κατασκευή.

Όλα αυτά συνέβησαν βέβαια υπό συνθήκες καταρρακτώδους βροχής, με τους παίκτες να προσπαθούν να περάσουν τα εμπόδια ταχύτερα, χωρίς να έχουν μεγάλες απώλειες νερού.

Γιώργος Τσάμης και Βάιος κατάφεραν να κερδίσουν τη δοκιμασία, οδηγώντας τον Άλκη και τη Χριστίνα στην αυριανή μονομαχία στον αχυρώνα. Ένας από τους δύο παίκτες θα αποχωρήσει από τη Φάρμα.

Νωρίτερα, Νίκος Παρλάντζας, Γιώργος Γιαννούλας, Αλέξανδρος Τέλλιος και Γιώργος Γιαννακίδης παρακολούθησαν το παιχνίδι με ασφάλεια από τις κερκίδες, αφού είχε προηγηθεί αγώνας ασυλίας.

«Ο Άλκης να ετοιμαστεί να πάει σπίτι, αύριο θα κάνω το 4-0. Ο στόχος μου αύριο είναι αυτός», δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου η Χριστίνα, δηλώνοντας πως θα βάλει τα δυνατά της ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Φάρμα.

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Παρλάντζας δεν έδειξε να ενθουσιάζεται με τη νίκη του Γιώργου Τσάμη στη δοκιμασία, δηλώνοντας ανοιχτά τη δυσαρέσκεια προς τον συμπαίκτη του στη Φάρμα.

«Έλα που η ποντικομαμή πάλι τα κατάφερε. Το ότι είμαι στην 7άδα κάτι μου λέει, το ότι είναι και ο Τσάμης στην 7άδα δεν μου λέει κάτι. Δεν δέχομαι να έχω στο ίδιο σπίτι ανθρώπους που δεν σέβονται. Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να συνυπάρξω με αυτόν τον άνθρωπο περαιτέρω», δήλωσε ο Θεσσαλός κτηνοτρόφος στο προσωπικό του cue.