Φανερά εκνευρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με όσα ειπώθηκαν για τον γάμο του Χρανιώτη!

Ελένη Μενεγάκη

"Μπράβο στον Ντάνο που πήγε αλλά..."

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο και τράβηξαν πάνω τους όλα τα φλας των φωτογράφων. Δεν ήταν οι μόνοι όμως… Ο Γιώργος Αγγελόπουλος οδήγησε το αυτοκινητάκι με τη νύφη ως την εκκλησία κι εκεί άρχισαν τα μπερδέματα. Όλοι ανέφεραν ότι ο Ντάνος συνόδευσε τη νύφη, ενώ στην πραγματικότητα ήταν ο πατέρας της αυτό που την παρέδωσε στον γαμπρό.

[dfp_ads id=236982]

Με την προβολή του σχετικού βίντεο στην Ελένη, η Νάνσυ Παραδεισάνου ανέφερε: «Η νύφη έφτασε συνοδευόμενη από τον Ντάνο» και η Ελένη Μενεγάκη βγήκε από τα ρούχα της.

«Εγώ είδα στο αυτοκινητάκι που πήγαν, ο Ντάνος ήταν σαν να οδηγούσε και η νύφη καθόταν πίσω με έναν κύριο. Άρα δεν την συνόδεψε ο Ντάνος, αλλά ο μπαμπάς της. Αλλά παιδιά να μην αδικούμε τους γονείς. Όλοι οι γονείς περιμένουμε μια μέρα να συνοδεύσουμε τα παιδιά μας στην εκκλησία, γι’ αυτό μην τους αφήνετε στην άκρη. Το άκουσα κι εγώ παντού, μπράβο στον Ντάνο που πήγε αλλά υπήρχε και μπαμπάς δίπλα που πήγε το κορίτσι του. Ο μπαμπάς το μεγάλωσε αυτό το κορίτσι και το παρέδωσε στην εκκλησία.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…