Family Game: Όσα είπαν Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά στην πρεμιέρα τους

Family Game

Family Game, έτσι υποδέχθηκαν οι παρουσιαστές τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1.

Μέσα από το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, Family Game ήρθαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ του Σαββάτου. Ο λόγος για το νέο τηλεπαιχνίδι γέλιου με το αγαπημένο ζευγάρια να υπόσχεται να μας διασκεδάσει με τις απρόβλεπτες δοκιμασίες στις οποίες θα λαμβάνουν μέρος όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι ίδιοι οι παρουσιαστές.

Ειδικότερα, στο Family Game κάθε παρουσιαστής αναλαμβάνει μια ομάδα και την καθοδηγεί σε πολλές δοκιμασίες γέλιου μέχρι τον τελικό. Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά όμως παίζουν και μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι ομάδες καλούνται να ποντάρουν πάνω τους. Στο παιχνίδι του τελικού γύρου οι δύο παρουσιαστές από αντίπαλοι γίνονται συμπαίκτες και βοηθούν την ομάδα που έχει επικρατήσει να κερδίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί.

Στην έναρξη του πρώτου επεισοδίου, ωστόσο, ο Μάρκος Σεφερλής έκανε εντυπωσιακή είσοδο χορεύοντας το κομμάτι «Sex Bomb» για να τον ακολουθήσει η σύζυγος του, Έλενα Τσαβαλιά με την επιτυχία «Madame».

«Καλώς ήρθατε στο Family Game! Το πιο διασκεδαστικό, το πιο εντυπωσιακό, το πιο οικογενειακό, το πιο παρεϊστικο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε Σάββατο βράδυ θα είμαστε εδώ κοντά σας στον ΑΝΤ1 με το ολοκαίνουργιο Family Game! Θα γελάμε, θα διασκεδάζουμε, θα περνάμε υπέροχα και πάνω από όλα θα παίζουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαβαλιά δίχως να αφήσει τον Μάρκο Σεφερλή να πει κουβέντα με αποτέλεσμα να κάνει μια κλήση. «Έλα ρε, που είστε; Εγώ είμαι εδώ σε ένα παιχνίδι που παρουσιάζει η Έλενα. Δεν με έχει αφήσει να πω κουβέντα, αυτό που κάνει και σπίτι. Έγινε, θα έρθω από εκεί για να το δούμε παρέα»

Στο νέο Family Game παίκτες και παρουσιαστές γίνονται μια ομάδα για το πιο διασκεδαστικό, οικογενειακό και παρεΐστικo τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης!