Fame Story – Ο Σωτήρης στην Κατερίνα Καινούργιου: «Συζητήσαμε να συγκατοικήσουμε με τον Φειδία»

Fame Story

"Αυτό που ενδιαφέρει το κοινό και όλους μας αυτήν τη στιγμή είναι ότι επαγγελματικά τουλάχιστον είναι official ότι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί".

Για όσα εξομολογήθηκε ο Φειδίας στον Τίτο για τον Σωτήρη στο Fame Story μίλησε ο τελευταίος στην Super Κατερίνα, αναφέροντας ότι τουλάχιστον επαγγελματικά θα πορευτούν μαζί.

«Δεν σκέφτηκα κάτι. Αυτό που ενδιαφέρει το κοινό και όλους μας αυτήν τη στιγμή είναι ότι επαγγελματικά τουλάχιστον είναι official ότι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί και ότι θα έχουμε μία κοινή προσπάθεια σε όλο αυτό. Επίσης, αυτό που είπε ότι κι οι δύο μαζί στο ίδιο μέρος. Ναι, έχουμε συζητήσει να συγκατοικήσουμε γιατί ο Φειδίας θα έρθει από την Κύπρο εγώ από την Κοζάνη και είναι ένας καλός τρόπος να κάνουμε μία αρχή στην Αθήνα.» δήλωσε ο Σωτήρης.

«Να σου πω τη γνώμη μου; Είστε πολύ γλυκά παιδιά με διακριτικότητα, παιδεία κι έχετε μία ποιότητα, που φαίνεται ότι είναι από το σπίτι σας. Έχετε μεγαλώσει με μία ευγένεια και κάθε κατάσταση τη χειρίζεστε πολύ διακριτικά και με ευγένεια. Μπράβο αγόρι μου και μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι ό,τι καλύτερο» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε: «Χαίρομαι με ανθρώπους που μιλούν ωραία ο ένας για τον άλλον. Είτε αυτοί είναι συνεργάτες, φίλοι, σύντροφοι, είτε έχουν οικογενειακή σχέση. Όταν βλέπω να μιλά ένας άνθρωπος ωραία και να χαμογελά, σημαίνει πολλά αυτό.