Fame Story: Ο Νίνο επέστρεψε στην ακαδημία με ψαρωτικό ύφος μετά από 21 χρόνια

Fame Story

Η παρθενική εμφάνιση του Νίνο στο νέο Fame Story.

Με έναν ξεχωριστό ρόλο θα βρίσκεται ο Νίνο στο νέο Fame Story, το οποίο και επανήλθε στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Στο επεισόδιο της Πέμπτης, μάλιστα, ο δημοφιλής σταρ είχε και την… επίσημη του πρώτη στη μουσική ακαδημία.

Ειδικότερα, ενώ τα μαθήματα διαδέχονταν το ένα το άλλο, ο Νίνο επέστρεψε με φόρα στο Fame Story και προκάλεσε ντελίριο στους σπουδαστές. «Εντάξει, μας αιφνιδίασε η αλήθεια είναι. Ήρθε, έτσι αμίλητος και ψαρωτικός, έκανε και έκατσε check σε όλα τα δωμάτια για να δει λίγο τη φάση παραδέχθηκε η Μαίρη στην κάμερα της μουσικής ακαδημίας.

Στη συνέχεια ο Νίκο περιηγήθηκε στο σπίτι, δίχως να πει κουβέντα, ώσπου να… σπάσει τη σιωπή και να χαιρετήσει του σπουδαστές του Fame Story. «Τι κάνετε; Καλά; Παιδιά, δεν ήθελα να σας μιλήσω. Καλησπέρα σας. Τι κάνετε; Ήθελα να δω πως είναι το σπίτι. Συγχαρητήρια που το έχετε έτσι το σπίτι, έτσι είχα μόνο εγώ τα πράγματα μου όταν ήμουν εγώ στο Fame Story. Βλέπω όμως τώρα πως το έχετε όλοι…. βόμβα».

«Στο Fame Story πάλι εγώ μετά από 21 χρόνια! Μ’ αρέσει το σπίτι, μ’ αρέσει. Μου θύμισε πολύ ωραία πράγματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίνο το βράδυ της Πέμπτης.