Fame Story – Ο Νικόλας Ραπτάκης «ισοπέδωσε» τον σπουδαστή: «Γαμ… την που…να μου»

Fame Story

"Τώρα έχω νευριάσει πραγματικά" δήλωσε ο καθηγητής του Fame Story.

Για μια ακόμα φορά στο σπίτι του Fame Story βρέθηκε ο Νικόλας Ραπτάκης για να παραδώσει μάθημα στους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Τρίτης, μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Ο νεαρός τραγουδιστής, όμως, δεν μάσησε στιγμή τα λόγια του όταν κλήθηκε να βοηθήσει τον Δημήτρη με το νέο του τραγούδι.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έκανε ο σπουδαστής του Fame Story για το τραγούδι που έλαβε μόλις μια μέρα νωρίτερα. «Να σου πω λίγο, άκουσε με. Είναι πολύ απλό. Μη μιλάς όταν μιλάω! Παίρνεις ένα τραγούδι την εβδομάδα και το έχεις ήδη 12 ώρες, δεν έχεις μάθει ούτε την μελωδία, δεν έχεις μάθει ούτε τους στίχους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Ραπτάκης.

«Καλέ το έχω μάθει! Άκουσε με πρώτα και μετά κρίνε με» έσπευσε να απαντήσει, ενοχλημένος, ο Δημήτρης με τον καθηγητή του να υπογραμμίζει πως «για την γκρίνια σου σε κρίνω, γιατί δεν το έχεις ράψει δευτερόλεπτο».

«Επίσης, είναι τόσο ηλίθιο και μου σπας τα νεύρα τώρα γιατί είναι ένα τραγούδι – μη μιλήσει κανείς – στο οποίο μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις! Σουτ! Όταν παίρνετε κάτι τέτοιο, αντί να λες βλακείες, μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις σαν τραγουδιστής. Αυτή την ευκαιρία ψάχνουμε για να παίξουμε με την φωνή μας. Τώρα έχω νευριάσει πραγματικά» πρόσθεσε ακόμα ο Νικόλας Ραπτάκης στο Fame Story της Τρίτης για να πετάξει στο πάτωμα τις σημειώσεις του και να δώσει λίγο χώρο στον Δημήτρη να τραγουδήσει και πάλι.