Fame Story – «Λύγισε» την Ελένη Φουρέιρα με την ιστορία του: «Δεν θέλω και δεν ήθελα να έχω σχέση με τον πατέρα μου»

Fame Story

Συγκίνησε ο Nicky Glossom με όσα είπε στο Fame Story.

Για πρώτη φορά στη σκηνή του Fame Story, το βράδυ του Σαββάτου οπότε και προβλήθηκε η πρεμιέρα του μουσικού τάλεντ σόου, ανέβηκε ο Nicky Glossom. Λίγο πριν όμως, μέσα από το εισαγωγικό του απόσπασμα, ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε από καρδιάς για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Nicky Glossom εξομολογήθηκε πως «η μουσική για μένα είναι ο λόγος που είμαι εδώ αυτή τη στιγμή. Με βοήθησε πάρα πολύ διότι χωρίς τη μουσική δεν θα μπορούσα να αντιμετωπίσω όλα αυτά που έπρεπε να αντιμετωπίσω. Από τότε που ήμουν μικρός φανταζόμουν να είχα άπειρες ντουλάπες με ρούχα. Φανταζόμουν τον εαυτό μου με πολλά διαφορετικά κομμάτια, με δικούς μου συνδυασμούς. Δυστυχώς όμως δεν μπορούσα να αγοράσω ακριβά ρούχα λόγω του ότι βρισκόμουν σε ίδρυμα μαζί με τις αδελφές μου».

«Δεν μπορούσε η μητέρα να μας μεγαλώσει λόγω κάποιων δυσκολιών, δεν είχε τη δυνατότητα. Με τον πατέρα μου δεν θέλω και δεν ήθελα να έχω καμία σχέση. Στο ίδρυμα ήμουν σχεδόν για εννέα χρόνια, έφυγα στα 18 μου και σιγά σιγά ξεκίνησα να εξελίσσομαι και να απελευθερώνομαι. Για μένα η μουσική είναι ο λόγος που υπάρχω διότι, χωρίς τη μουσική, όλα αυτά που έζησα δεν θα μπορούσα ποτέ να τα αντιμετωπίσω».

«Δεν θέλω κανένας άνθρωπος να φοβάται. Θέλω όταν εγώ τραγουδάω, ο κόσμος να χορεύει, να είναι χαρούμενος και να περνάει όμορφα. Μαζί να σηκώσουμε τη σημαία της αγάπης. Επίσης, όσοι θέλουν να συμμετέχουν στο δικό μου πάρτι να προσπαθούν να γίνονται καλύτεροι άνθρωποι και μαζί θα κάνουμε αυτόν τον κόσμο καλύτερο» δήλωσε ακόμα ο νεαρός σπουδαστής της μουσικής ακαδημίας του Fame Story το βράδυ του Σαββάτου.

Αμέσως μετά την σκηνική του προσπάθεια, η Ελένη Φουρέιρα δεν έκρυψε την βαθιά της συγκίνηση. «Δεν ξέρω, συγκινούμαι λίγο. Δεν θέλω, δεν θέλω, δεν θέλω γιατί φαίνεται περίεργο! Καμιά φορά, που συγκινούνται, λες… Α! Οπότε δεν συγκινούμαι, είμαι ΟΚ. Είναι η ώρα σου να λάμψεις. Είμαι πολύ ευσυγκίνητη και δεν θέλω να μιλήσω για την ιστορία της ζωής σου γιατί γι’ αυτήν συγκινούμαι. Οπότε θα το αφήσω γιατί αυτό είναι το παρελθόν. Αυτό σε κάνει όπως είσαι σαν άνθρωπο και σαν προσωπικότητα και γι’ αυτό θα παλεύεις, γι’ αυτό είσαι εδώ αλλά θα λάμψεις. Δεν υπάρχει περίπτωση».

«Και ακόμα δεν ξέρετε τίποτα. Εμείς αποφασίσαμε όμως, ως παραγωγή, να μη χρησιμοποιήσουμε την ιστορία του Nicky. Είναι ωραίο να συγκινηθούμε, είναι ανθρώπινο αλλά εδώ μας ενδιαφέρει η φωνή του» υπογράμμισε, αμέσως μετά, ο Νίκος Κοκλώνης στο πρώτο Fame Story Live Show.