Fame Story – Κατέρρευσε ο Δημήτρης: «Όταν πέθανε ο αδελφός μου, ο μπαμπάς εξαφανίστηκε από τη ζωή μας»

Fame Story

"Υπήρχε πολύ θλίψη, πολύς πόνος" εξομολογήθηκε ο σπουδαστής του Fame Story.

Με ένα ακόμα νέο επεισόδιο ήρθε το Fame Story, το βράδυ της Τετάρτης, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Σε αυτό μάλιστα, ο Δημήτρης είχε μια πιο προσωπική του στιγμή όταν κλήθηκε να μιλήσει στο δωμάτιο επικοινωνίας για την προσωπική του γονείς και τη σχέση με τους γονείς του.

Ειδικότερα, ο σπουδαστής του Fame Story σημείωσε χαρακτηριστικά στη συμπαίκτρια του πως «δεν είχαμε ποτέ καλή σχέση με τον πατέρα μου. Γενικά, όταν έγινε όλο το σκηνικό που έφυγε ο αδελφός μου από τη ζωή, ο μπαμπάς μου εξαφανίστηκε από τη ζωή μας. Έφυγε εντελώς. Χώρισαν με τη μαμά μου, ο ένας έριξε το φταίξιμο στον άλλον και χώρισαν πάρα πολύ άσχημα. Εμείς, εγώ με τον άλλον αδελφό μου, μεγαλώσαμε με την μαμά μου. Όταν χώρισαν ήμουν 9 χρονών και όταν πέθανε ο αδελφός μου, το διέλυσαν. Τα θυμάμαι όλα λες και ήταν χτες».

«Γενικά υπήρχε πολύ θλίψη, πολύς πόνος. Δεν ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Έχω συγχωρήσει τουλάχιστον τους ανθρώπους που μου έχουν κάνει κακό. Και δεν μιλάω για άλλους, μιλάω για την οικογένεια μου. Τους έχω συγχωρήσει γιατί και εκείνοι πιστεύω πως δεν ήξεραν τι έκαναν. Σίγουρα δεν θα ήθελαν ούτε η μαμά ούτε ο μπαμπάς να περάσουμε αυτά που περάσαμε ούτε να χάσουμε τον αδελφό μου».

«Η μαμά μου είναι ένα άτομο που ακόμα μέχρι και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, δεν θα υπάρξει στιγμή που θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο και δεν θα μου ζητήσει συγγνώμη. Εγώ όμως τις έχω πει χίλιες φορές ότι δεν έχω να της συγχωρήσω κάτι. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να συγχωρήσω στη μαμά μου. Είναι τα πάντα για μένα. Είναι το είδωλο μου, ο άνθρωπος που μπορώ να στηριχτώ, μπορώ να της μιλήσω πλέον για τα πάντα και δεν με απασχολεί τι έχει γίνει παλιά γιατί η μαμά μου δεν έχει πλέον καμία σχέση με αυτό που ήταν» συμπλήρωσε, με δάκρυα στα μάτια, ο Δημήτρης στο νέο επεισόδιο του Fame Story το βράδυ της Τετάρτης στο STAR.