Famagusta: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Γρηγόρη Βαλτινού σε Αρχιεπίσκοπο Μακάριο

Famagusta

«Πάντα με μαγνήτιζε η προσωπικότητα του Μακαρίου», είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Πλάνα από την εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Γρηγόρη Βαλτινού σε Αρχιεπίσκοπο Μακάριο, στη σειρά Famagusta, είχαμε την ευκαιρία να δούμε σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Πρόκειται για μια μια διαδικασία ιδιαίτερα χρονοβόρα, αλλά και απαιτητική, καθώς κρατάει περίπου 4 ώρες.

«Πάντα με μαγνήτιζε η προσωπικότητα του Μακαρίου. Είναι πρόκληση γιατί είναι επικίνδυνο να υποδύεσαι τέτοιους ρόλους με τόσες αναφορές στο πρόσωπό τους και στις ιστορίες τους, αλλά και ταυτόχρονα ήταν μια ευχαρίστηση γιατί μου αρέσει ο κίνδυνος στην δουλειά μου. Μαζί με τη Βάνα Δημήτριου και όλη την συγγραφική ομάδα και κυρίως μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου προσπαθήσαμε να δούμε τι ήταν αυτός ο άνθρωπος, πώς ήταν μέσα του», είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός πρόσθεσε επίσης: «Υπάρχουν στιγμές στο σίριαλ που θα τον δούμε να διχάζεται και να έχει ο ίδιος αμφιβολίες για το εάν έπραξε σωστά ή όχι. Το Famagusta προσπαθεί να μπει στην ουσία των πραγμάτων, να μην είναι ένα ντοκιμαντέρ, να μην κάνει καθαρή μυθοπλασία. Είναι κάπου μέσα σε όλα αυτά», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.