Φαίη Ζαφειράκου: Η αιτία του χωρισμού της μετά από 1,5 χρόνο γάμου

Τι εξομολογήθηκε η ηθοποιός;

«Πριν χωρίσουμε είχαμε έντονους καβγάδες στο γάμο μας» ομολόγησε η Φαίη Ζαφειράκου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η ηθοποιός το περασμένο καλοκαίρι η ίδια μέσω social media ανακοίνωσε τον χωρισμό της μετά από 1,5 χρόνο γάμου. 

«Είχαμε κάποιους καβγάδες με τον Ανδρέα. Είχε έρθει πια το τέλος στη σχέση, όταν όμως έχεις ένα παιδί, προσπαθείς. Δυστυχώς δεν σκέφτεσαι καθαρά, γιατί όταν σκέφτεσαι καθαρά λες “σταματάω κατευθείαν αυτό που έχω χωρίς καβγάδες και χωρίς τίποτα. Εντάξει, είχαμε καβγάδες και γι’ αυτό τελείωσε. Δεν είναι εύκολη κατάσταση για κανέναν. Πόσο μάλλον όταν έχεις ένα παιδί γιατί όταν είσαι μόνος σου μπορείς να κάνεις ό, τι σου κατέβει στο κεφάλι» εξομολογήθηκε η Φαίη, και πρόσθεσε: «Μπορώ να σου πω πως χάρηκα πολύ όταν τελείωσε. Και το διαζύγιο πρέπει να το διασκεδάζεις πάντως όπως διασκεδάζεις και το γάμο».

«Ταιριάζαμε. Απλά πιστεύω καμιά φορά δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις συνθήκες και στις δυσκολίες. Δεν σημαίνει κάτι. Απλά κάτι αρχίζει, κάτι τελειώνει. Ήμασταν και πολύ φίλοι με τον Ανδρέα. Και μόνο το γεγονός ότι έκανα ένα παιδί με έναν άνθρωπο που είναι ιδανικός πατέρας, εμένα μου αρκεί. Έπρεπε κάποια στιγμή να αποσυμφοριστεί η κατάσταση, για αυτό και το έκανα εγώ, εν γνώση του Ανδρέα. Γνωρίζω τη νέα σύντροφο του Αντρέα.» δηλώνει σήμερα η Φαίη Ζαφειράκου που αποκαλύπτει πως και η ίδια έχει προχωρήσει τη ζωή της και πιστεύει πως έχει βρει το … «για πάντα».