Φαίη Σκορδά: Τρόμαξε με τον παίκτη του MasterChef που την ακολουθούσε! «Ακούω κάποιον να τρέχει πίσω μου…»

Φαίη Σκορδά

«Φορούσα και το σακίδιό μου, και λέω εντάξει τώρα, αυτό ήταν γιατί αισθάνθηκα την ορμή»

Τον “τρόμο” που πέρασε σε ένα πάρκινγκ της Αθήνας, μέχρι να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της ένιωσε κάποιον να την πλησιάζει τρέχοντας από πίσω. Προς στιγμήν φοβήθηκε, έβαλε τα χέρια της στην τσάντα και γύρισε να δει τι συμβαίνει. Ποιος ήταν αυτός; Ο Χρήστος Μπάρκας από το MasterChef, ο οποίος μόλις την είδε, έτρεξε να την προλάβει για να την γνωρίσει.

«Ήμουν στο κέντρο για μια δουλειά και άφησα το αυτοκίνητό μου σε ένα πάρκινγκ. Πήγα κι έκανα τη δουλειά που είχα και γύρισα για να πάρω το αυτοκίνητο. Κι εκεί που μπαίνω στο πάρκινγκ, ακούω βήματα, κάποιον να τρέχει από πίσω μου, φορούσα και το σακίδιό μου, και λέω εντάξει τώρα, αυτό ήταν γιατί αισθάνθηκα την ορμή.

Και ασυναίσθητα έβαλα τα χέρια μου πίσω στην τσάντα και γύρισα. Και βλέπω ένα γλυκό παιδί με κάτι μεγάλα τιρκουάζ μάτια, αλλά είχε μια αύρα καλού παιδιού και λέω κάπου τον ξέρω. Μου λέει “γεια σας κυρία Φαίη, τι κάνετε; Σας είδα που περάσατε και έτρεξα να σας χαιρετήσω, να σας δω, θέλω πολύ να τα πούμε”. Ποιος ήταν; Ο Χρήστος Μπάρκας», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Άμα η Αγγελική Ηλιάδη θέλει να μας δει, ας το κάνει! Γιατί να κάνω εγώ πάντα το πρώτο βήμα;»