Φαίη Σκορδά: «Συνάντησα τον Άρη Σοϊλέδη και ήταν σε συναισθηματική ένταση» – Άφωνη η Χριστοπούλου

Φαίη Σκορδά

"Εμείς είχαμε αναφέρει στην εκπομπή ότι ήταν ο δεύτερος πιο μισητός, μετά τον Χανταμπάκη κάτι που δεν ισχύει γιατί ο κόσμος τον αγαπά".

Ο Άρης Σοϊλέδης κι η Φαίη Σκορδά συναντήθηκαν σε πτήση από τη Θεσσαλονίκη κι ο πρώην παίκτης του Survivor εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για κάποια σχόλια που έγιναν για τον ίδιο από την εκπομπή.

«Κατά την επιστροφή μου από την Θεσσαλονίκη συνάντησα ένα αγόρι με τατουάζ, πολύ γλυκό. Ο Σοϊλέδης. Ήταν πολύ ευγενικός. Με βλέπει τέλος πάντων και μου λέει να πεις στην Χριστοπούλου και στην Αφροδίτη… Φαντάζομαι τα είπε γιατί ήταν σε συναισθηματική ένταση ο άνθρωπος» είπε η Φαίη Σκορδά με την Έλενα Χριστοπούλου να απορεί για αυτά που άκουγε δίχως να μπορεί να καταλάβει το λόγο:» Γιατί με έβριζε; Γιατί με κοιτάς έτσι;». Η παρουσιάστρια συνέχισε: «Εμείς είχαμε αναφέρει στην εκπομπή ότι ήταν ο δεύτερος πιο μισητός, μετά τον Χανταμπάκη κάτι που δεν ισχύει γιατί ο κόσμος τον αγαπά. Είναι γλυκομίλητος».

«Δεν έχω στηρίξει κανέναν από το Survivor. Το τι λέει ο κ. Σοϊλέδης σε σχέση με εμένα ελέγχεται. Μου είναι συμπαθής, άξιζε να είναι στο All Star κι είναι τεράστια αρνητική έκπληξη ότι δεν εκλήθη να είναι. Ο Σοϊλέδης είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες που έχουν περάσει. Ότι συγκέντρωσε από μερίδα του κοινού στα κοινωνικά δίκτυα αρνητικά σχόλια, είναι δεδομένο. Στοιχημάτιζα ότι θα το πάρει κιόλας» συμπλήρωσε από τη μεριά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.