Φαίη Σκορδά: «Συνάντησα την Ελένη Μενεγάκη στη Ρώμη, έχει ρε παιδί μου κάτι στο βλέμμα»

Φαίη Σκορδά

"Πήγα και της μίλησα, πολύ γλυκιά, πάρα πολύ όμορφη", λέει η Φαίη Σκορδά για την Ελένη Μενεγάκη.

Η Φαίη Σκορδά πέρασε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στη Ρώμη, μαζί με τους γιους της. Τις ίδιες μέρες, βρέθηκαν στην ιταλική πρωτεύουσα και η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στο Πρωινό μας, συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη και μίλησαν.

«Είχε πάρα πολύ κόσμο στην Ιταλία. Έψαχνα μια βδομάδα πριν να βρω Έλληνα ή Ελληνίδα ξεναγό για να δούμε κάποια μνημεία και να μας μιλήσουν για αυτά και δεν βρήκα ποτέ. Συνάντησα και εγώ κόσμο…

Συνάντησα την Ελένη μαζί με τον Ματέο και τις δύο κόρες. Ήσυχα τα κορίτσια μέσα στο αεροπλάνο. Χαμός τα δικά μου. Βέβαια, είναι πιο μεγάλα και τα κορίτσια είναι πιο φρόνιμα. Πήγα και της μίλησα, πολύ γλυκιά, πάρα πολύ όμορφη. Έχει ρε παιδί μου κάτι στο βλέμμα της αυτή η γυναίκα, κάτι έχουν οι σκορπιοί που σε μαγνητίζει. Δηλαδή, ήθελα να κάτσω να της μιλήσω.

Να της πούμε και χρόνια πολλά, είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στην Ρώμη. Μου έλεγε αυτή για τη δουλειά της και εγώ ήθελα να της πω για τα προσωπικά. Κάποια στιγμή εύχομαι να τα πούμε και από κοντά. Πολύ ήσυχη η ενέργειά τους ως οικογένεια, πολύ ήρεμοι» εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά.