Φαίη Σκορδά σε Στέφανο Κωνσταντινίδη: «Έχουμε συνεργαστεί, κάποια στιγμή δεν με αγαπούσες»

Φαίη Σκορδά

"Θα τα συζητήσουμε αύριο. Όλοι έχουμε κάνει λάθη στη ζωή μας", απάντησε με νόημα ο δημοσιογράφος.

Τον Στέφανο Κωνσταντινίδη υποδέχθηκε η Φαίη Σκορδά στο πλατό του ΣΚΑΪ. Ο γνωστός δημοσιογράφος, δύο εβδομάδες μετά το τέλος του «MEGA Καλημέρα», βρέθηκε στο Fay’sTime το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5), προκειμένου να σχολιάσει όσα εκτυλίχθηκαν στον Μεγάλο Τελικό της φετινής Eurovision.

Ωστόσο, λόγω της πίεσης του τηλεοπτικού χρόνου η Φαίη Σκορδά δεν πρόλαβε να συζητήσει όλα όσα ήθελε με τον καλεσμένο της με αποτέλεσμα στο κλείσιμο της εκπομπής να του ζητήσει να παραβρεθεί και αύριο στο πλατό, προκειμένου να ολοκληρώσουν την κουβέντα τους.

«Να ζητήσω συγνώμη γιατί είναι ήδη 13:10, έχει περάσει ο χρόνος. Τελειώνουμε πιο νωρίς και ήταν κάτι που γνωρίζαμε, γιατί θα ξεκινούσαν τα 10λεπτα των κομμάτων, όπως γίνεται πάντα. Οπότε, θα σε παρακαλέσω να έρθεις και αύριο και να ξεκινήσουμε και με σένα, αν θέλεις, δεν έχω πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Δεν είπαμε κι άλλα. Εγώ έχω συνεργαστεί με τον Στέφανο. Κάποια στιγμή δεν μ’ αγαπούσε… όχι, μ’ αγαπούσε. Εγώ τουλάχιστον πάντα τον αγαπούσα και το έλεγα», πρόσθεσε με νόημα η Φαίη Σκορδά.

«Θα τα συζητήσουμε αύριο. Όλοι έχουμε κάνει λάθη στη ζωή μας», απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, με τη Φαίη Σκορδά να κλείνει βιαστικά την εκπομπή και να ανανεώνει το ραντεβού της με το κοινό για αύριο το μεσημέρι στον ΣΚΑΪ.