Φαίη Σκορδά σε Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Για να μην ακούω πολλά… επειδή ξέρω πιο πολλά»

Φαίη Σκορδά

"Τι ξέρεις; Εγώ δεν έχω πρόβλημα, παιδιά. Να ανοίξουμε εδώ τα χαρτιά μας".

Μία στιχομυθία γεμάτη υπονοούμενα είχαν νωρίτερα σήμερα (11/6) Φαίη Σκορδά και Λάμπρος Κωνσταντάρας στον αέρα του ΣΚΑΪ. Οι δύο συνεργάτες, σε συζήτηση που προέκυψε στο πάνελ για την πρωινή ζώνη του Star, αντάλλαξαν βλέμματα και ατάκες που έκρυβαν αιχμές.

«Έγιναν και κάποιες αναφορές για το Breakfast@Star. Η ερώτηση στη Μαίρη (Αργυριάδου) ήταν εάν ανακοινώθηκε κάτι στα παιδιά ότι συνεχίζουν κανονικά. Η ίδια βέβαια δεν επιβεβαίωσε τίποτα», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά ανοίγοντας το θέμα.

«Είναι κάτι που τους βγήκε από το Star και έχουν μία στρατηγική ως κανάλι ότι για το πρωινό – πέραν κάποιων εξαιρέσεων φαντάζομαι – θα ήθελαν ένα δίδυμο. Είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Τσολάκη μία πρόταση; Λέω εγώ τώρα. Είναι ο Ετεοκλής με τη Χατζίδου;», συμπλήρωσε με νόημα η παρουσιάστρια.

«Ωραίο το δίδυμο κι αυτό που είπες αλλά υπάρχει άλλο τώρα», απάντησε γελώντας ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Για να μην ακούω πολλά… γι’ αυτό… επειδή ξέρω πιο πολλά. Επειδή ξέρω πιο πολλά», του είπε με νόημα η Φαίη Σκορδά.

«Τι ξέρεις; Εγώ δεν έχω πρόβλημα, παιδιά. Να ανοίξουμε εδώ τα χαρτιά μας», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος, με την οικοδέσποινα να επισημαίνει «Δεν αφορά στο τώρα, αφορά στο παρελθόν» και να προχωρά στο επόμενο θέμα της σκαλέτας.