Φαίη Σκορδά: «Περιμένω να δω κι εγώ την συνύπαρξη Σάσας – Μαρίας»

Τι απάντησε για την φημολογούμενη κόντρα στην ομάδα του Πρωινού;

Για τις φήμες που θέλουν την Σάσα Σταμάτη να έχει δυσανασχετήσει με την ύπαρξη της Μαρίας Ηλιάκη στο πάνελ της εκπομπής απάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Είμαστε όλοι παρέα, είμαστε όλοι ομάδα. Χαίρομαι που είμαστε μια ομάδα που ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Δεν είναι άτομα που μπορούν να περάσουν αδιάφορα. Είναι δυνατές προσωπικότητες με τις ατάκες τους, και ο Θέμης και η Σάσα, ο Καβατζίκης και τώρα στην παρέα μας η Μαρία και ο Γιώργος βέβαια. Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο ακόμα. Δηλαδή πιο πολύ το έχω διαβάσει» δήλωσε η παρουσιάστρια.
Η Φαίη Σκορδά διέψευσε ακόμα πως η Σάσα Σταμάτη δήλωσε άτυπη παραίτηση όταν έμαθε ότι θα έρθει η Μαρία Ηλιάκη. «Αυτό παιδιά δεν έγινε ποτέ. Η Σάσα είναι δικός μας άνθρωπος. Όταν πήγαμε στον ΑΝΤ1 ήταν εκεί και δήλωσε εγώ πάντα παιδιά, ούτε την ένοιαζε κανάλι, ούτε την ένοιαζαν οικονομικές απολαβές. Είναι μαζί μας και είμαστε μια χαρά. Δεν λέω όλα κάποια στιγμή ολοκληρώνονται, αλλά τώρα είμαστε μια χαρά, δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Μέχρι στιγμής εγώ δεν έχω δει κάτι. Δεν είναι και πάρα πολλές φορές που έχουμε συναντηθεί. Σε κάποια ραντεβού που γίναν δεν έχω δει κάτι τέτοιο, μες στην πλάκα, μες στον χαβαλέ. Τώρα κι εγώ όμως μέσα μου, περιμένω να δω αυτή τη συνύπαρξη. Εμένα κάτι που μου αρέσει πολύ είναι πως η Ηλιάκη με πειράζει εμένα πολύ, πάντα το έκανε. Εγώ επειδή αυτοσαρκάζομαι πολύ μου αρέσει κιόλας. https://www.youtube.com/embed/1UHfQsENekw