Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το πρώτο live του Voice

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την εμπειρία της από το live show και την πορεία της πρωινής της εκπομπής στον ΣΚΑΪ.

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά το τέλος του The Voice έκανε η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για αυτή τη νέα της εμπειρία, την επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Λιανό αλλά και την πορεία του πρωινού της μαγκαζίνο.

«Μου άρεσε πάρα πολύ, το ευχαριστήθηκα. Με βοήθησαν οι coaches. Στην αρχή είχα το κλασικό δικό μου άγχος, όπως κάθε φορά. Ελπίζω να πέρασε κι ο κόσμος καλά» δήλωσε η Φαίη Σκορδά.

Ήρθε καθόλου σε επικοινωνία με τον Γιώργο Λιανό; Η ίδια απαντά:

«Μιλήσαμε στην απευθείας σύνδεση που είχαμε τώρα και είχαμε μιλήσει και πριν φύγει αρκετά. Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ για το Survivor λέγαμε, αυτό με έκαιγε, να μάθω περισσότερα πράγματα. Είναι πολύ γλυκός ο Γιώργος, έχει ένα αστείρευτο χιούμορ και έναν μοναδικό τρόπο παρουσίασης».

«Δεν μου έχει μπει το μικρόβιο για τα live shows. Σαφώς και ήταν απολαυστικό. Για τώρα είναι τα τέσσερα live που έχουμε προγραμματίσει και το Πρωινό Μας» ξεκαθαρίζει η Φαίη Σκορδά.

Όσον αφορά την πορεία της πρωινής της εκπομπής στον ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά παραδέχεται πως: «Χρειάζεται χρόνος. Είμαι πολύ ευχαριστημένη για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα θέματα της επικαιρότητας. Δεν είμαι 100% πανευτυχής με το αποτέλεσμα. Από την επόμενη χρονιά θα είμαι λίγο πιο αυστηρή και απαιτητική».