Η Φαίη Σκορδά μετακομίζει και ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο σπίτι

Φαίη Σκορδά

Τον Σεπτέμβρη η παρουσιάστρια φεύγει μαζί με τα δύο της παιδιά από το σπίτι της Βούλας.

Η Φαίη Σκορδά μετακομίζει και ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο σπίτι όπου έμεναν μαζί ως παντρεμένοι, στη Βούλα. Η αλλαγή αυτή γίνεται σε καλό κλίμα και μετά από συνεννόηση που έχουν κάνει ο Γιώργος και η Φαίη, όπως μετέδωσε η εκπομπή Μάτσες Μούτσες.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Γιώργος Λιάγκας τον Σεπτέμβρη επιστρέφει στο σπίτι του στη Βούλα. Πρόκειται για ένα σπίτι που αγόρασε το 2009, λίγους μήνες πριν παντρευτεί τη Φαίη Σκορδά. Όταν χώρισαν αποφάσισε να φύγει εκείνος και να αφήσει τη Φαίη με τα παιδιά στο σπίτι της Βούλας. Πλέον, ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει. Η Φαίη Σκορδά έχει ήδη βρει κάποια σπίτια στα βόρεια και τα νότια προάστια και όταν γυρίσει από τις καλοκαιρινές της διακοπές, θα πάρει τα πράγματά της και θα μετακομίσει στο δικό της σπίτι μαζί με τον Γιάννη και τον Δημήτρη. Ο Γιώργος θα ξενοικιάσει στο σπίτι στη Βουλιαγμένη και θα επιστρέψει στη βάση του, στη Βούλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Βυθούλκας.

Η Φαίη Σκορδά έχει δει τρία σπίτια και θα επιλέξει την επόμενη κατοικία με κριτήριο τις καθημερινές μετακίνησεις της ίδιας αλλά κυρίως των παιδιών.