Φαίη Σκορδά: Η λιποθυμία στο Rising Star και όσα είπε για τον Γιώργο Λιάγκα

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για το περιστατικό της λιποθυμίας στον αέρα του Rising Star.

Ο Γιώργος Καραδημήτρης έκανε τους πάντες να «παγώσουν» το βράδυ της Κυριακής, αφού το άγχος και η πίεση τον κυρίευσαν και λιποθύμησε στα χέρια του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής αντιλήφθηκε γρήγορα την αδιαθεσία του διαγωνιζόμενου και τον κράτησε.

Rising Star: Λιποθύμησε στη σκηνή επειδή τον έκοψαν! Σοκ στο πλατό!

Αναφερόμενη στο περιστατικό στη σκηνή του Rising Star η Φαίη Σκορδά μίλησε για το πόσο καλά το χειρίστηκε ο πρώην σύζυγος της Γιώργος Λιάγκας.

«Κι εμείς από το σπίτι σαστίσαμε χθες με τον… Γιώργο νομίζω το λένε το παιδί. Ο οποίος έχασε λίγο τις αισθήσεις του και πήγε να λιποθυμήσει. Όταν τραγουδούσε ο Γιώργος καταλαβαίναμε κι εμείς ότι είχε καλή φωνή, αλλά ήταν πολύ σφιγμένος. Ήταν πολύ στην τσίτα.

[dfp_ads id=236982]

Ο Γιώργος το χειρίστηκε πάρα πολύ καλά, γιατί σε ένα ζωντανό πρόγραμμα, όταν είσαι μπροστά, το παιδί πήγε από πίσω, θα μπορούσε να είχε πέσει πίσω. Δηλαδή δεν τον έβλεπε. Πρέπει να είχε μπροστά το μόνιτορ ο Γιώργος και τον είδε από πίσω στο μόνιτορ ότι δεν αισθάνθηκε καλά, διότι δεν είναι ότι έπεσε, ήταν σαν να πήγαινε να φύγει, σαν να παραπατούσε. Για αυτό δεν είχε καταλάβει ο κόσμος. Κι εγώ από το σπίτι δεν είχα καταλάβει ότι πήγε να λιποθυμήσει εκείνη την ώρα. Τον κράτησε και τους το είπε. Τους λέει στην παραγωγή: «Παιδιά, δεν αισθάνεται καλά, ελάτε» και μετά έδειξαν αμέσως το γενικό πλάνο και προχώρησαν.»