Φαίη Σκορδά κατά Τζήμερου: «Πρέπει να είσαι πολύ φθηνός άνθρωπος»

Φαίη Σκορδά

«Πώς το κάνεις αυτό;», λέει η Φαίη Σκορδά.

Την ανάρτηση που έκανε ο Θάνος Τζήμερος για τη Τζώρτζια Κεφαλά σχολίασαν σήμερα η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στο «Πρωινό μας». Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε πώς μπορεί να κάνει κάποιος μια τέτοια ανάρτηση και τον χαρακτήρισε ως έναν «φθηνό άνθρωπο».

«Η ευπρέπεια ενός ανθρώπου, η καλλιέργεια και το πνεύμα έχει να κάνει και με το τι φιλτράρουμε και λέμε, πόσω μάλλον δημόσια και όχι σε μια παρέα. Όλοι μας κάνουμε κάποιες σκέψεις, που ίσως να μην είναι σωστές.

Εκεί έχεις το πνεύμα, την καλλιέργεια να σταματήσεις τον εαυτό σου, να βάλεις μια φραγή και να πεις “έχει ουσία για να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτό το θέμα;”. Εκεί λοιπόν φαίνεται το δικό σου πνεύμα. Το τι λες δημόσια χαρακτηρίζει εσένα και το τι άνθρωπος είσαι», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά είπε επίσης: «Πρέπει να είσαι πολύ φθηνός άνθρωπος για να μιλήσεις για μια γυναίκα και να χρησιμοποιήσεις τη λέξη “βυζί”, συγγνώμη κιόλας. Ότι και να θέλεις να πεις, πρέπει να είσαι πολύ φθηνός άνθρωπος για να το γράψεις αυτό. Πώς το κάνεις αυτό;».