Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας συνεχίζουν, ανανεωμένοι, και τη νέα σεζόν;

Το Πρωινό

Αυτό θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα!

Η τηλεοπτική επανασύνδεση που σημείωσαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, εν μέσω σεζόν, συζητήθηκε όσο λίγες. Θα συνεχιστεί, αλήθεια, αυτή η συνύπαρξη των δύο παρουσιαστών και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας θα μείνουν αμετακίνητοι στην πρωινή ζώνη και την προσεχή σεζόν καθώς φέρονται να έχουν πάρει το «πράσινο φως» να επιστρέψουν στο «Πρωινό» από Σεπτέμβρη με σημαντικές αλλαγές και refresh στο στήσιμο της εκπομπής.

Παρά τις δυσκολίες στα ποσοστά τηλεθέασης, που ειδικά στην πρωινή ζώνη έχουν κατακερματιστεί ανάμεσα σε πληθώρα εκπομπών, το «Πρωινό» διατηρεί τα εμπορικά του έσοδα σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που ικανοποιεί ένα από τα βασικά ζητούμενα των στελεχών του καναλιού για την εν λόγω εκπομπή. Το «πείραμα» με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο, θα έχει και συνέχεια καθώς ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα μείνει τηλεοπτικά στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και την προσεχή τηλεοπτική σεζόν.