Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας απαντούν αν είναι ξανά μαζί ή όχι

Φαίη Σκορδά

Όσα ανέφερε η Φαίη Σκορδά στον αέρα, μετά από απρόσμενη ερώτηση που έκανε η Μαρίνα Πατούλη.

Κι ενώ ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ήθελαν να μάθουν αν η Μαρίνα Πατούλη τα έχει ξαναβρεί με τον Γιώργο Πατούλη, εκείνη αντέστρεψε την ερώτηση και τους αιφνιδίασε λέγοντας: «Εγώ θέλω να μου πεις πώς είναι η σχέση με την Φαίη, γιατί ακούγεται πως τα ξαναβρήκατε».

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά γέλασαν και τον λόγο πήρε η Φαίη για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

«Όντως έχει γραφτεί και να απαντήσουμε. Έχουμε μια επαγγελματική σχέση καθαρά. Δεν τα ξαναβρήκαμε. Όταν ένα ζευγάρι, για μένα, χωρίζει και όταν υπάρχουν παιδιά -και για μένα τα παιδιά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου-, για να φτάσεις σε αυτή την απόφαση που είναι πολύ δύσκολη, σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα ή ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να συνεχιστεί. Άρα, με πολύ μεγάλη ωριμότητα αποφασίζεις να χωρίσεις για τους δικούς σου λόγους. Εάν υπήρχε έστω μία πιθανότητα να μπορούσε να συνεχιστεί, σαφώς δεν θα χωρίζαμε. Με πολύ μεγάλη ωριμότητα, μαζί, πήραμε αυτή την απόφαση και ήταν οριστική.

Το ότι είμαστε ξανά μαζί σημαίνει ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση, θα την έχουμε πάντα γιατί είναι τα παιδιά μας, ό,τι και να γίνει. Οπότε, όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύουν», δήλωσε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με τη σιωπή του…