Φαίη Σκορδά – Η ταραχή της με τα μηνύματα που διάβασε στον αέρα: «Με συγχωρείτε, αυτή τη στιγμή τρέμω»

Φαίη Σκορδά

Τα μηνύματα για την κακοποίηση φίλης της προκάλεσαν την έντονη φόρτιση της παρουσιάστριας.

Φορτισμένη ήταν η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής και λίγο πριν αναλυθεί το ρεπορτάζ για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα. Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια διευκρίνισε πως πρόκειται για μηνύματα που της είχε στείλει φίλη της, η οποία είχε βιώσει κι η ίδια κακοποίηση.

«Με συγχωρείτε απλώς αυτή τη στιγμή τρέμω. Θα εξηγήσω το γιατί σε λίγο» είπε αρχικά και στη συνέχεια προβλήθηκε η υπόθεση του δικηγόρου. Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ επανήλθε και εξήγησε τον λόγο της ταραχής της:

«Με συγχωρείτε, θέλω να κάνω μία αναφορά ενός λεπτού. Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ένας δικός μου άνθρωπος, μια φίλη μου, δεν είναι φίλη μου που κάθε μέρα συναντιόμαστε, αλλά είναι φίλη αρκετών ετών, που ο άνδρας της είναι γνωστός στον δικό του χώρο, μου έστειλε κάποια μηνύματα και κάποιες φωτογραφίες, με αφορμή όλη αυτή την ιστορία. Κράτησα μόνο 2-3 μηνύματα, προφανώς, αν και η ίδια δεν έχει θέμα, δε θα δείξω τις φωτογραφίες… Μου γράφει: είμαστε πολλές, που μας παρακαλούσαν οι γιατροί με δάκρυα στα μάτια να καταγγείλουμε και σκεφτόμασταν τον κοινωνικό στιγματισμό των παιδιών μας από έναν πατέρα κακοποιητή. Αυτό είναι που σταματάει πολλές γυναίκες.»

«Είναι η κοινωνία, που τι θα λέει; Ο μπαμπάς σου που έδειρε τη μαμά σου; Αυτό σταματάει τα θύματα να μιλήσουν. Δεν είναι ότι δεν έχουν τη δύναμη. Η συγκεκριμένη είναι και πάρα πολύ οικονομικά ανεξάρτητη…. Δεν έχει να κάνει ούτε με τις σπουδές, ούτε με την καλλιέργεια» είπε η Φαίη Σκορδά.