Φαίη Σκορδά: «Η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου, έκατσε το παιδί μου να φάει και απογοητεύτηκε»

Σκορδά Σκαρμούτσος

"Έκανε κρούστα απ' έξω κι από μέσα ήταν άδειο. Λες να ξέχασα να βάλω κάτι; Λέτε να είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά και να μην το έχω καταλάβει;", αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Την αποτυχημένη της προσπάθεια να φτιάξει ένα κέικ το βράδυ της Τετάρτης (24/1) αφηγήθηκε στον αέρα της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής στήλης, εξέφρασε στον Δημήτρη Σκαρμούτσο το παράπονό της για το κέικ που δεν της πέτυχε, απορώντας με το αποτέλεσμα.

«Έκανα ένα κέικ χθες… πρώτη φορά παιδιά η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου. Δεν ξέρω γιατί. Πρώτη φορά στη ζωή μου δεν μου πέτυχε καθόλου, είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Fay’s Time.

«Πολλές φορές να ξέρεις ότι εξαρτάται από την υγρασία, μπορεί να βάλεις τα ίδια υλικά, δεν φταις εσύ», προσπάθησε να τη δικαιολογήσει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Έκανε κρούστα απ’ έξω κι από μέσα ήταν άδειο. Λες να ξέχασα να βάλω κάτι; Δεν φούσκωσε πολύ. Λέτε να είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά και να μην το έχω καταλάβει; Πρώτη φορά στη ζωή μου μού συμβαίνει αυτό σε κέικ», περιέγραψε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά.

«Λες να το κάνω αυτό το δικό σου σήμερα; Απογοήτευσα και το παιδί μου. Έκατσε με το γαλατάκι του να φάει και απογοητεύτηκε. Ήταν και 10 η ώρα το βράδυ και δεν είχε τι να φάει. Μετά κοιμήθηκε. Είχε ο μεγάλος αγώνα και περιμέναμε να γυρίσει», έκλεισε την αφήγησή της για το… αποτυχημένο κέικ η Φαίη Σκορδά.