Φαίη Σκορδά: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γίνεται εξώφυλλο επειδή είναι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό»

Φαίη Σκορδά

"Πιστεύω δημοσιογραφικά ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει μόνη της ένα εξώφυλλο εάν ήταν με κάποιον άλλον".

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΟΚ! είναι και πάλι μαζί. Οι ίδιοι όμως το αρνούνται κατηγορηματικά. Το γεγονός αυτό προκάλεσε μια εκρηκτική κουβέντα στο Πρωινό με πολλές αιχμές για το ζευγάρι.

«Γιατί τόσο λυσσαλέα από το περιβάλλον και των δύο, αρνούνται ότι είναι μαζί; Αυτό εγώ το θεωρώ κοροϊδία προς τους δημοσιογράφους. Επειδή τους παίρνουμε κάθε μέρα τηλέφωνο και τους λέμε, τα ‘χουνε δεν τ’ χουνε… εντάξει, δεν είναι και ο πρωθυπουργός. Η κα Παπαγεωργίου επειδή είναι ενήλικη και ο κος Αργυρός επειδή είναι ενήλικος ας μας πουν…», ξέσπασε ο Άρης Καβατζίκης.

Η Φαίη Σκορδά τόνισε πως πιστεύει ότι δεν παίζουν κάποιο παιχνίδι με τα Μέσα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια έκανε μια… ιδιαίτερη αναφορά στο γνωστό μοντέλο, λέγοντας συγκεκριμένα: «Ο Κωνσταντίνος ποτέ δεν έπαιξε αυτά τα παιχνιδάκια. Επιμένω να αναφέρομαι στην πλευρά του Κωνσταντίνου Αργυρού γιατί, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που είναι εξαιρετικό μοντέλο μια κούκλα ανερχόμενη, πιστεύω δημοσιογραφικά ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει μόνη της ένα εξώφυλλο εάν ήταν με κάποιον άλλον. Γίνεται εξώφυλλο γιατί είναι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό»!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…