Η Φαίη Σκορδά για την αγρυπνία που κάνει ο Άνθιμος για το Gay Pride: «Πολύ φθηνό»!

Φαίη Σκορδά

Στέφανος Κωνσταντινίδης: "Δεν είναι άσχημα να εθελοτυφλείς όταν είσαι επικεφαλής της Εκκλησίας, ενώ ξέρεις τι συμβαίνει γύρω σου, μέσα στην Εκκλησία..."

«Να αντιμετωπιστεί ποιμαντικά και αποτρεπτικά, η δυσάρεστη, απαράδεκτη και αξιοκατάκριτη παρουσία των ομοφυλοφίλων», ζητά με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης που απαντά με αγρυπνία στο Gay Pride. Η αγρυπνία θα τελεστεί την ερχόμενη Τετάρτη. Το θέμα σχολιάζεται παντού σήμερα και στο Πρωινό δεν χαρίστηκαν…

[dfp_ads id=236982]

«Και μόνο να πεις ότι δεν είναι δυσάρεστο, ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του… αυτό δεν χρειάζεται καν να το πούμε. Η προσευχή όλοι πιστεύουμε ότι έχει μεγάλη δύναμη, αλλά υπάρχουν τόσο σοβαρά θέματα να προσευχηθούμε. Υπάρχουν τόσο σοβαρά πράγματα που είναι πάρα πολύ φθηνό να μένεις σε αυτό», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, αρκετά αιχμηρός, είπε: «Δεν είναι άσχημα να εθελοτυφλείς όταν είσαι επικεφαλής της Εκκλησίας, ενώ ξέρεις τι συμβαίνει γύρω σου, μέσα στην Εκκλησία, να καλείς τους πιστούς για το gay parade; Αφού βλέπεις τι συμβαίνει στην Ιερά Σύνοδο».