Φαίη Σκορδά για Super Κατερίνα: «Αυτή είναι η φύση της εκπομπής, με διαμάχες, προσωποκεντρική θεματολογία»

Φαίη Σκορδά

«Βλέποντας το, ανθρώπινα, επαγγελματικά, από σεβασμό και μόνο σε αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι ωραίο, είναι προσβλητικό», είπε η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά πήρε θέση σήμερα για τον χαμό που έγινε στη «Super Κατερίνα» με τις δηλώσεις του Light και την απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ χαρακτήρισε προσβλητικό αυτό που έγινε και ότι ξεπεράστηκαν τα όρια από την πλευρά της εκπομπής.

«Προφανώς και καλά κάνουν γιατί πάνε και καλά στα νούμερα. Έχουν αυτή τη συγκεκριμένη θεματολογία που γίνεται και προσωποκεντρική, με διαμάχες δικές τους… Αυτή είναι η φύση της εκπομπής, καλά κάνουν, δεν θα την κρίνει κάποιος, ο κόσμος κρίνει και εν τέλει βλέπει ή δεν βλέπει κάτι», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Απλά, η συγκεκριμένη στιγμή, τα συγκεκριμένα λόγια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν υπερβολικά. Είναι σαν να υπάρχει μια γραμμή, υπερέβησαν τα όρια και δεν είναι μόνο το τηλεοπτικό, μετά υπάρχει κι ένας σεβασμός σε έναν άνθρωπο που κάθεται εκεί στην παρέα. Δεν τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι».

Κλείνοντας, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Βλέποντας το, ανθρώπινα, επαγγελματικά, από σεβασμό και μόνο σε αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι ωραίο, είναι προσβλητικό».