Φαίη Σκορδά για Πάνο Μουζουράκη: «Δεν θα στείλω, όχι επειδή είσαι εσύ, αλλά δεν θα το έκανα σε κανένα»

Φαίη Σκορδά

"Εγώ παιδιά δεν μπορώ να το κάνω και να το υποστηρίξω, λυπάμαι" σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Ένα από τα θέματα της ημέρας είναι ο Πάνος Μουζουράκης και το βίντεο που δημοσίευσε για τον γάμο του και τους δημοσιογράφους. Μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι θα σεβαστεί την επιθυμία του και δεν θα στείλει δημοσιογράφους το Σάββατο για την τελετή.

«Αν έπαιρνε δέκα τηλέφωνα και το ζητούσε, εύχομαι και νομίζω ότι όλοι θα το είχαν σεβαστεί και κανένας δεν θα έστελνε. Αν κάποιος σου έστελνε και σου έλεγε ότι δεν θέλω να το καλύψεις, θα έστελνες κάμερα; Άρα, εγώ πραγματικά είμαι σε ροζ συννεφάκι. Εγώ δεν θα το έκανα. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που λέει ότι δεν θέλω κάμερα να στείλω κάμερα και την άλλη ημέρα να το παίξω» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ παιδιά δεν μπορώ να το κάνω και να το υποστηρίξω, λυπάμαι. Πάνο μου δεν θα στείλω, όχι επειδή είσαι εσύ, αλλά δεν θα το έκανα σε κανένα. Μπορείς μετά να έρθεις εδώ και να δώσεις συνέντευξη. Στην ζωή τα πράγματα δεν είναι μόνο της στιγμής και πολλές φορές όταν κάποιον τον σέβεσαι, έρχεται η στιγμή που στο επιστρέφει λίγο καθυστερημένα, αλλά επιστρέφεται. Έτσι χτίζονται οι σχέσεις σε μία Ελλάδα που είμαστε 100 άτομα μόνο» κατέληξε η Φαίη Σκορδά.