Φαίη Σκορδά για Μελέτη, Μουτσινά, Τσιμτσιλή: «Η Ελεονώρα έχει πολύ μεγάλο βιογραφικό, όλη η ελληνική τηλεόραση την ίδια σκαλέτα έχει»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Τα πρόσωπα είναι τα ίδια και στο lifestyle κομμάτι συζητάς τα πράγματα που είναι πιο επίκαιρα. Άρα η σκαλέτα σε όλες τις εκπομπές είναι ίδια", λέει η Φαίη Σκορδά.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Νίκος Μουτσινάς τα βρήκαν δημόσια για το «copy paste», όμως, μια συνέντευξη που έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή επανέφερε το θέμα στο προσκήνιο.

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε σε όλες της ερωτήσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη, στο Πρωινό μας. Μία από αυτές είχε να κάνει με το αν η εκπομπή που κάνει η Ελεονώρα Μελέτη είναι αντιγραφή του Happy Day. Η παρουσιάστρια απάντησε ως εξής:

«Θεωρώ ότι είμαστε ενήλικες και έχουμε τη δυνατότητα όταν κάτι μας ενοχλεί να το εκφράζουμε εκτός κάμερας. Με την Ελεονώρα το έχω συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα πολύ πριν αρχίσει να συζητιέται, όταν κάτι είχε πρωτοειπωθεί. Αυτό που είπα στην ίδια την Ελεονώρα είναι ότι «Ελεονώρα μου ποιος θα πει ότι αντιγράφεις εσύ; Δεν έχεις λόγο να το κάνεις, είσαι μια παρουσιάστρια ακέραια, φτασμένη κλπ.».

Ότι μπορεί η σκαλέτα της εκπομπής σε κάποια πράγματα να έμοιαζε με τη σκαλέτα μας, ΟΚ. Αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά και αυτό δικαιολογείται γιατί ο άνθρωπος που φτιάχνει τη σκαλέτα της Ελεονώρας ήταν για πάρα πολλά χρόνια στο έμψυχο δυναμικό του Happy Day, οπότε μπορεί κάποια πράγματα να τα έχει στο μυαλό του έτσι, όπως κι εμείς σαν εκπομπή παίρνουμε ιδέες και από άλλους».

Μετά την προβολή της συνέντευξης, για το γεγονός ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή απέφυγε να αναφέρει το όνομα του Βασίλη Γρηγορόπουλου, ο Νίκος Νομικός τόνισε: «Όταν συνεργάζεσαι χρόνια με έναν άνθρωπο και φεύγει και πάει στην αντίπαλη ομάδα, στοιχειωδώς λες το όνομά του. Οφείλεις να το πεις γιατί ήταν άνθρωπος δικός σου».

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά και είπε τα εξής: «Αυτά αλλάζουν. Το πώς ήταν η ομάδα πριν από 2-3 χρόνια της Σταματίνας… ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, η Δήμητρα Παλούδη είναι στη Δανάη Μπάρκα… Η Ελεονώρα Μελέτη είναι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση, μπορεί να σου αρέσει, μπορεί να μη σου αρέσει, είναι μια παρουσιάστρια που έχει πολύ μεγάλο βιογραφικό και όντως έκανε στην αντίστοιχη ζώνη παλαιότερα μία εκπομπή. Αλλά και πάλι, όσο και να προσπαθεί κάποιος να αντιγράψει τον εαυτό του είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Οι εκπομπές αυτές είναι προσωποκεντρικές, αλλιώς τις κάνει η Σταματίνα, αλλιώς η Ελεονώρα, αλλιώς ο Οικονόμου».

«Πώς είναι διαφορετικές;», αντέδρασε η Έλενα Χριστοπούλου. «Ίδιες εκπομπές δεν είναι; Η εκπομπή της Τσιμτσιλή με την εκπομπή της Μελέτη έχουν σχεδόν ίδια σκαλέτα», πρόσθεσε, για να πάρει την απάντηση από την Φαίη Σκορδά:

«Όλη η ελληνική τηλεόραση την ίδια σκαλέτα έχει, αν το πας έτσι, γιατί τα πρόσωπα είναι τα ίδια και στο lifestyle κομμάτι συζητάς τα πράγματα που είναι πιο επίκαιρα. Άρα η σκαλέτα σε όλες τις εκπομπές είναι ίδια. Το θέμα είναι πώς θα τα αντιμετωπίσει μια συγκεκριμένη παρέα, τι απόψεις θα ακούσω από συγκεκριμένους ανθρώπους και πώς ταυτίζεσαι περισσότερο».