Φαίη Σκορδά για Μαρίνα Σάττι: «Ίσως αυτό με το μικρόφωνο να μην ήταν λάθος, ταίριαζε πάντως»

Φαίη Σκορδά

"Παρότι ξέρουμε ότι είναι άρρωστη και αυτό επηρεάζει την ψυχολογία, θεωρώ ότι έδωσε τον καλύτερο της εαυτό" τονίζει η Φαίη Σκορδά.

Την δική της άποψη εξέφρασε η Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα από τον αέρα του Fay’s Time στον ΣΚΑΪ, για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι με το «Ζάρι» στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024. Μάλιστα, η λαμπερή παρουσιάστρια εστίασε στα λάθη της νεαρής τραγουδίστριας που σχολιάστηκαν έντονα με το μικρόφωνο που άργησε κάποιες φορές να φτάσει στο στόμα της.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου άρεσε πάρα πολύ. Δεδομένων δε των συνθηκών, της αρρώστιας και της ψυχολογίας της κακής που φέρνει η ασθένεια και το βάρος το ψυχολογικό, πως ένας καλλιτέχνης πρέπει να βγάλει φωνή εκεί που δεν μπορεί, την φωνή την έβγαλε η Μαρίνα στο δυνατότατο σημείο που μπορούσε. Γιατί δεν μπορείς να κάνεις θαύματα. Η φωνή βγήκε σε ένα 60% – 70%, είχε λαθάκια, είχε φαλτσάκια, είχε αδυναμίες αλλά δεν γινόταν αλλιώς».

«Δεν φάνηκε όμως. Μπορεί και να το έκανε επίτηδες αυτό με το μικρόφωνο» υπογράμμισε, τότε, η Φαίη Σκορδά με την Μαρία Φραγκάκη να σχολιάζει πως «πρόσεξα ότι δεν τελείωνε η λέξη, εκεί ξεχάστηκε. Αν ήταν γενικό το πλάνο, δεν θα το βλέπαμε και δεν θα το παίρναμε χαμπάρι. Επειδή όμως ήταν μονοπλάνο και κοντινό στο πρόσωπο της, φάνηκε ότι το μικρόφωνο της φεύγει. Είδαμε και κάποια λαθάκια, τελοσπάντων, λόγω του μονοπλάνου».

«Να πούμε όμως κάτι. Θεωρώ ότι έκανε το καλύτερο που μπορούσε να κάνει. Δηλαδή για αυτό το κόνσεπτ, για αυτή τη χορογραφία, για αυτό το τραγούδι, παρότι εμείς ξέρουμε ότι είναι άρρωστη και αυτό επηρεάζει την ψυχολογία, θεωρώ ότι έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και ίσως και αυτό με το μικρόφωνο, για μένα, από τη στιγμή που βλέπαμε τις καρδούλες και ξέρουμε ότι αυτό έχει μια λογική ότι είμαστε social… μπορεί αυτό να μην είναι και λάθος. Μπορεί να είναι αυτός ο αυθορμητισμός, το αφιλτράριστο που έχει μέσα το TikTok» δήλωσε, εν συνεχεία, η Φαίη Σκορδά στον αέρα της μεσημβρινής της εκπομπής στον ΣΚΑΪ.

«Εγώ που το είδα πέντε φορές, νομίζω ότι ξεχάστηκε. Αυτό που λες δεν είναι παράλογο, αλλά νομίζω ότι μάλλον ξεχάστηκε» πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να υπογραμμίζει πως «ταίριαζε πάντως»