Φαίη Σκορδά για Ιωάννα Μπέλλα: «Περίμενα να ακούσω μια απάντηση από καρδιάς…»

Φαίη Σκορδά

"Ακόμα και αν μετά πρόσθεσε ότι όλα πρέπει να λύνονται με τον διάλογο, δεν αλλάζει κάτι".

Η Ιωάννα Μπέλλα γύρισε από το εξωτερικό και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. Η ίδια μίλησε για όλα τα… επίμαχα ζητήματα αλλά μάλλον αυτά που είπε αποτέλεσαν αφορμή για νέα κριτική.

«Όταν βγήκα από το GNTM στεναχωριόμουν και έκλαιγα, πλέον όχι. Τα σχόλια για τις πλαστικές με στενοχώρησαν πάρα πολύ.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έχουν κοπεί στο μοντάζ, στην αναπαραγωγή. Είπα ότι είμαι κατά γιατί ήμουν θύμα στο παρελθόν, οπότε και φυσικά είμαι κατά σε όλο αυτό. Έδωσα μια πάρα πολύ όμορφη συμβουλή μετά, αυτό με στενοχώρησε που έκοψαν. Στην αναπαραγωγή, σε άλλες εκπομπές πρωινές το έκοψαν. Όταν μου είχε συμβεί το περιστατικό βίας έφυγα κατευθείαν γιατί αυτές οι καταστάσεις είναι άρρωστες. Ο διάλογος είναι το παν», δήλωσε η Ιωάννα Μπέλλα.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Εμένα δεν μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Να την ενημερώσω ότι αυτή τη δήλωση που έκανε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εγώ την είδα παρακολουθώντας όλη την εκπομπή του Γρηγόρη και δεν είδα να κόπηκε κάτι που να αλλάζει το νόημα αυτού που είπε η Ιωάννα και θεωρήσαμε λάθος».

Η Φαίη Σκορδά, από την πλευρά της, τοποθετήθηκε ως εξής: «Ακόμα και αν μετά πρόσθεσε ότι όλα πρέπει να λύνονται με τον διάλογο, δεν αλλάζει κάτι. Περίμενα να ακούσω μια απάντηση από καρδιάς. Πιο πολύ κατάλαβα ότι την ένοιαξαν τα σχόλια περί πλαστικών στο GNTM, παρά τα σχόλια που έγιναν για τις δηλώσεις της».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…