Φαίη Σκορδά για Ελένη Μενεγάκη: «Καλή της επιτυχία, αν ήθελε θα μπορούσε να κάνει αλλαγές αλλά δεν τις έκανε»

Φαίη Σκορδά

«Υπήρχαν χρονιές που θα είχε περάσει πιο δύσκολα. Δείχνει ότι είναι ένα βελούδινο διαζύγιο".

Συζήτηση για την αποχώρηση-βόμβα της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων άνοιξαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ εξέφρασε την άποψή της για την επιλογή της συναδέλφου της να μην δεχθεί τους όρους που της έθεσαν οι ιθύνοντες του Μεγάλου Καναλιού για την ανανέωση του συμβολαίου της.

«Όπως έλεγα και για τον Ανδρέα (Μικρούτσικο), δεν ξέρεις ο άλλος τι έχεις περάσει, εδώ δείχνει όμως ότι είναι ένα βελούδινο διαζύγιο και με αυτόν τον τρόπο χθες ενημέρωσε τους συνεργάτες της μιλώντας με καλά λόγια για το MEGA. Έτσι κλείνει ένας κύκλος», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν βασανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη για να πάρει αυτή την απόφαση. Τότε που έλεγε για τον ύπνο της, ότι έφυγε ένα βάρος από το κεφάλι της και ηρέμησε. Υπήρχαν οι σκέψεις. Δεν την πήρε ελαφρά την καρδία αυτή την απόφαση», σχολίασε από την πλευρά της η Μαρία Φραγκάκη.

«Είναι πολύ επαγγελματικό και δείχνει μεγάλη συνέπεια το ότι ενημέρωσε η ίδια τους συνεργάτες της για το τέλος. Ορθώς έπραξε για μένα, γιατί σε λίγο θα ξεκινήσουν οι κουβέντες για την επόμενη σεζόν. Αυτό δείχνει ότι τη νοιάζει το μέλλον των συνεργατών της, έναν ανθρώπινο χαρακτήρα», υπογράμμισε η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια της κουβέντας.

«Υπήρχαν χρονιές που θα είχε περάσει πιο δύσκολα νομίζω. Αν ήθελε θα είχε κάνει πολλές αλλαγές, θα είχε αλλάξει και το περιεχόμενο της εκπομπής, θα είχε κάνει πράγματα που σίγουρα θα τα πουλούσε αλλά δεν τα έκανε. Καλή της επιτυχία και ό,τι αποφασίσει», κατέληξε η Φαίη Σκορδά στο σχόλιό της για την Ελένη Μενεγάκη.