Το δικό της σχόλιο έκανε σήμερα η Φαίη Σκορδά για την Έλενα Τοπαλίδου, η οποία συνελήφθη, καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
«Είναι μια εξαιρετική καλλιτέχνης, αλλά το τελευταίο διάστημα, αν πατήσεις στο Internet το όνομα Έλενα Τοπαλίδου, δεν ξέρω τι την έχει βρει, είχε αναποδιές», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε στη συνέχεια: «Υπήρχαν δηλώσεις της που έχουν απασχολήσει, μετά ήταν και η προσωπική της ζωή, τώρα αυτό που είναι 100% λάθος. Είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας χωρίς να το θέλει.
Εγώ θεωρώ ότι αν μιλήσει και επειδή έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο πώς προσεγγίζει τα θέματα, δεν θα της βγει σε καλό. Θα απομονωθεί μια φράση της, θα γίνει τίτλος, θα παρεξηγηθεί και θα γίνει πάλι το ίδιο. Αυτή τη στιγμή μπορεί να παρερμηνευτεί το οτιδήποτε».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ