Φαίη Σκορδά: Απίστευτη ατάκα όταν εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο «παράθυρο»!

χωρισμός Λιάγκα Σκορδά

Η πρόταση που έκανε η Σάσα Σταμάτη στον αέρα και τα μηνύματα που θέλησε να περάσει η Φαίη προς πάσα κατεύθυνση.

[dfp_ads id=236982]

«Ξεκινάμε με τα καλύτερα!», είπε η Φαίη Σκορδά προλογίζοντας την πρεμιέρα του Lucky Room την ερχόμενη Κυριακή. Η παρουσιάστρια έδωσε πάσα στο πρώτο βίντεο, το τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου, με τον Γιώργο Λιάγκα να πρωταγωνιστεί στα πλάνα. Με το τέλος του τρέιλερ, η Φαίη Σκορδά είπε με ενθουσιασμό: «Βλέπουμε τον Γιώργο υπέρλαμπρο, υπεραδύνατο, η Ειρήνη Βάσσου πάντα δίπλα του στο styling».

Στη συνέχεια, ακολούθησε το δεύτερο βίντεο, με σκηνές από τα γυρίσματα και δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα. Όταν σε ένα πλάνο είδαμε τον Γιώργο να πετάει από τη χαρά του, η κάμερα που εκείνη την ώρα έδειχνε τη Φαίη, «συνέλαβε» την παρουσιάστρια να αναρωτιέται «τι έπαθε».

χωρισμός Λιάγκα Σκορδά

Αμέσως μετά, εξήγησε τι εννοούσε: «Είδατε τον Γιώργο σε κάποια φάση… τον χορό. Φαντάζομαι έφυγαν 150.000 ευρώ για να γίνει αυτός ο χορός. Δηλαδή, πρέπει κάποια οικογένεια να κέρδισε μεγάλο ποσό».

«Την Κυριακή μαγειρεύεις κι ερχόμαστε», ήταν η φανταστική πρόταση που έκανε η Σάσα Σταμάτη στη Φαίη Σκορδά. «Ωραία», σχολίασε λιτά και απέριττα η παρουσιάστρια.

Γιατί δεν μιλούσατε πριν καθόλου στο θέμα;

Με την ολοκλήρωση του θέματος ήρθαν και τα καλύτερα. Παρατηρώντας μια σιωπή και αμηχανία μεταξύ των συνεργατών της κατά τη διάρκεια της προβολής του Lucky Room, η Φαίη Σκορδά τους ρώτησε γελώντας: «Εσείς γιατί δεν μιλούσατε πριν καθόλου στο θέμα»; «Τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε να σε πατάμε…», απάντησε με το ανάλογο ύφος η Σάσα Σταμάτη. «Τώρα το θυμήθηκες», είπε κλείνοντας η Φαίη.

Είναι προφανές πως η Φαίη Σκορδά θέλησε να δώσει έμμεσα την απάντησή της σε όλα όσα συζητιούνται και γράφονται τις τελευταίες μέρες γύρω από τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα -κάποιες φήμες θέλουν το πρώην ζευγάρι να είναι στα μαχαίρια. Η Φαίη έδειξε με τον τρόπο της ότι η επικοινωνία της με τον Γιώργο παραμένει πολύ καλή και πως θα ήθελε να μπει ένα τέλος στα διάφορα σενάρια.