Φαίη Σκορδά – Άκης Πετρετζίκης: Τα ξεκαθάρισαν όλα… «Όταν έμπαινε ο Γιώργος Λιάγκας στην κουζίνα…»

Άκης Πετρετζίκης

Σε δύσκολη θέση ο σεφ: «Αυτό με πλήγωνε πάρα πολύ»! - Φαίη: «Θέλω να μου πεις την αλήθεια»!

«Έχουμε να συναντηθούμε 4 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που κάνουμε συνέντευξη», είπε ο Άκης Πετρετζίκης μετά το καλωσόρισμα από τη Φαίη Σκορδά στο Πρωινό. Οι δυο τους συναντήθηκαν μετά από καιρό και κάθισαν απέναντι για να μιλήσουν για όλα τετ α τετ.

[dfp_ads id=236982]

«Το ήθελα χρόνια!», ανέφερε η Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια κοίταξε την κάμερά της λέγοντας: «Εγώ δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες από τη ζωή του, αλλά ξέρω αυτό που έζησα με τον Άκη από την πρώτη μέρα στο Mega μέχρι και τη μέρα που φύγαμε. Πραγματικά, είναι ένα αξιολάτρευτο παιδί και δεν θέλω να είμαι φειδωλή στα λόγια μου γιατί η ψυχή του είναι διαμαντένια»!

Στη συνέχεια, η Φαίη κοίταξε τον σεφ και τον ρώτησε κοιτώντας τον στα μάτια: «Όταν έφυγα, πώς ήταν να κάνεις με άλλον μαγειρική; Και θα μου πεις την αλήθεια»!

Ο Άκης Πετρετζίκης φάνηκε να νιώθει λίγο άβολα με τη συγκεκριμένη ερώτηση, αλλά απάντησε με ειλικρίνεια: «Επειδή μπήκα κατευθείαν στα βαθιά, οτιδήποτε άλλο έκανα σε μαγειρικό με κάμερα μου ήταν μετά πάρα πολύ εύκολο. Σταυροκοπιόμουν κάθε φορά που έκανα το φαγητό όταν ερχόταν ο Γιώργος. Έλεγα «Παναγία μου βοήθα να πει κάτι καλό»! Κάποιες φορές αν δεν του άρεσε το έλεγε και αυτό με πλήγωνε πάρα πολύ. Μετά άλλη μια χρονιά έκανα με τον Πέτρο και την Τζένη. Εύκολο ήταν, απλώς είχα συνηθίσει μαζί σου».