Φαίη Σκορδά: Άφωνη με όσα είπε ο Γιάννης Μόρτζος στο Πρωινό για τις καταγγελίες και τον Πέτρο Φιλιππίδη

Φαίη Σκορδά

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω, έχω μείνει με το στόμα ανοικτό», είπε η Φαίη Σκορδά.

Στο αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» βγήκε σήμερα ο Γιάννης Μόρτζος και όσα είπε άφησαν τη Φαίη Σκορδά άφωνη. Αφορμή ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο γνωστός ηθοποιός στην εφημερίδα On Time, σχετικά με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Γιάννης Μόρτζος είπε για τις καταγγελίες που έγιναν μετά από τόσα χρόνια: «Αυτό θεωρώ ότι είναι έντιμο. Έπρεπε οι κυρίες αυτές, τις οποίες βέβαια σέβομαι ως καλλιτέχνιδες, όταν έγινε το συμβάν, την ίδια μέρα, να πάνε να πάνε να το καταγγείλουν. Αυτά τα άλλα, πριν από 10 χρόνια, πριν από 18 χρόνια, πριν από 22 χρόνια ή έχει παραγραφεί, αυτά με συγχωρείς πολύ αλλά είναι τσαρλατανισμοί. Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στο Πρωινό και στη συνέχεια ο Γιάννης Μόρτζος βγήκε τηλεφωνικά. Αυτά που είπε, όμως, άφησαν τη Φαίη Σκορδά με το στόμα ανοιχτό.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω! Ακούω και σέβομαι και την ηλικία και την πορεία, όμως, μου κάνει τόσο εντύπωση, έχω μείνει με το στόμα ανοικτό. Αλήθεια σας λέω, ήμουν σίγουρη ότι κάτι παρεξηγήθηκε. Είναι η αλήθεια μου. Αυτό περίμενα σήμερα», είπε η Φαίη Σκορδά.