Φαίη Μαυραγάνη: «Όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1 έφτιαχνα γλυκά»!

«Αν γίνεις Στάη δε δουλεύεις ησύχως»...

Η Φαίη Μαυραγάνη ήταν καλεσμένη τη νύχτα της Δευτέρας στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και μίλησε για όλα…

Η δουλειά που κάνει τώρα ο σύζυγός της, Νίκος Μάνεσης

«Ένεκα της κρίσης… Ο Νίκος έχει πει ότι προκειμένου να λειτουργεί ως οικογενειάρχης θα μοίραζε ακόμα και πίτσες. Δεν μοιράζει πίτσες, φέρνει την Ελλάδα γύρο». 

Η περίοδος που παρουσίαζαν μαζί εκπομπή και κανείς δε γνώριζε ότι είναι έγκυος

«Όταν κάναμε εκπομπή με τον Νίκο ήμουν ήδη έγκυος. Κανείς δεν ήξερε ότι ήμουν έγκυος, κανείς δεν ήξερε ότι παντρευτήκαμε». 

Τι έκανε όταν απολύθηκε από τον ΑΝΤ1;

«Από τον ΑΝΤ1 έφυγα το Δεκέμβριο του 2011 και βρέθηκα στο διαδικτυακό κανάλι τον Μάρτιο του 2012. Αυτούς τους δύο μήνες έφτιαξα τόσα πολλά γλυκά που ο Νίκος μου είπε «Έλεος! Βρες δουλειά χθες»! Έχω μια μεγάλη αδυναμία στο να φτιάχνω τέτοιου είδους πράγματα κι έχω σκεφτεί ότι μπορεί να κάνω κάτι σχετικό». 

Γιατί δεν θέλησε να γίνει σουπερστάρ;

«Δεν ήμουν ο άνθρωπος που μπήκα σε αυτή τη δουλειά με τη λογική να γίνω η σουπερστάρ. Δεν το διεκδίκησα ποτέ αυτό. Αυτή την έκθεση εγώ δεν τη θέλω. Είναι κάτι άλλο, έξω από μένα. Θέλω να δουλεύω ησύχως. Αν γίνεις Στάη δε δουλεύεις ησύχως. Σ’ ακολουθούν με ένα τρόπο άλλο στη ζωή σου κι εγώ αυτή την ακολουθία δεν τη θέλω».

Ο ιστορικός τσακωμός Τατσόπουλου – Σταυρίδη που είχε γίνει στην εκπομπή της

«Είχα καλέσει τον Τατσόπουλο σε ένα προηγούμενο πάνελ και ήταν ήρεμος, ήσυχος, συνεννοήσιμος, διαχειρήσιμος. Σε αυτή την εκπομπή λοιπόν έχε4ουν κάτσει ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Στέλιος Σταυρίδης δίπλα, δεν γνωρίζονται και επικρατεί μια νηφάλια ατμόσφαιρα μέχρι και βαρετή κάποια στιγμή. Λίγο πριν το τέλος λοιπόν, στο τελευταίο τέταρτο, ο Στέλιος Σταυρίδης αρχίζει και φορτώνει -ήταν άνθρωπος που αυτό που πίστευε το έλεγε πολύ έντονα. Ο Πέτρος Τατσόπουλος τα έχει πάρει όλα αυτά που έχει πει ο Στέλιος Σταυρίδης εντελώς ανάποδα και έρχει αρχίσει και ξεφυσάει. Σε χρόνο ντετέ πετάει τα μικρόφωνα, αρχίζει το βρισίδι, σηκώνεται και φεύγει και γίνεται το απίστευτο μέσα από το κοντρόλ».

//www.youtube.com/embed/8k7okh1dKcs

Διαβάστε ακόμα:

Φαίη Μαυραγάνη: «Με πέτυχε στον διάδρομο ο διευθυντής και με έβαλε σηκωτή…»