Φαίη Ξυλά: «Άρχισα να παίρνω πολλά μηνύματα από άντρες που ζούσαν κάτι παρόμοιο»

Φαίη Ξυλά

"Στην τηλεόραση μπορεί να χρειάζεται να έχεις και κάποια εμφάνιση, αν και ο πρώτος μου ρόλος στην τηλεόραση ήταν μεγάλη απογοήτευση για τη μαμά μου" παραδέχεται η Φαίη Ξυλά.

Την ηθοποιό Φαίη Ξυλά συνάντησε η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η γνωστή ηθοποιός, σε ένα διάλειμμα από την παράσταση Ημέρα Κυρίου στο θέατρο Σταθμός, μίλησε στην κάμερα του ΟΡΕΝ για τα θεατρικά και τηλεοπτικά της βήματα, στον παράγοντα της εξωτερικής εμφάνισης στην υποκριτική, ενώ αναφέρθηκε και στον μικρό της γιο.

«Δεν αισθάνθηκα ότι χρειάστηκε να αποδείξω κάτι παραπάνω λόγω της εμφάνισής μου. Στην τηλεόραση μπορεί να χρειάζεται να έχεις και κάποια εμφάνιση, αν και ο πρώτος μου ρόλος στην τηλεόραση ήταν μεγάλη απογοήτευση για τη μαμά μου» ανέφερε η Φαίη Ξυλά και πρόσθεσε: «Περίμενε να με δει πολύ ωραία και λαμπερή. Έπαιζα μια κοπέλα που ήταν μέσα στα ναρκωτικά, οπότε αναγκαστικά ήμουν συνέχεια με μαύρους κύκλους, χλωμή, χάλια».

Τι θυμάται από τις αντιδράσεις που λάμβανε στα «Μυστικά της Εδέμ» σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια; Η ηθοποιός απαντά: «Στα Μυστικά της Εδέμ δεν ήταν κανένας αγενής ή ενοχλητικός. Επειδή δεν υπήρχαν τα social, ήταν μόνο όσοι σε συναντούσαν έξω και σου έδειχναν την αγάπη τους. Στο «Έρωτας με διαφορά» άρχισα να παίρνω πολλά μηνύματα από άντρες που ζούσαν κάτι παρόμοιο, ότι είναι συγκινημένοι και τους θυμίζει τη δική τους κατάσταση».

Πώς αντιδρά ο γιος της στη δημοσιότητα της μητέρας του και πώς το διαχειρίζεται η ίδια; «Όταν ήταν πολύ μικρός και μας σταματούσαν στον δρόμο για φωτογραφία, του εξηγούσα ότι είναι κάποιοι άνθρωποι που με βλέπουν στο θέατρο ή στην τηλεόραση, ότι δεν είναι φίλοι μας… και του εξηγούσα γιατί δεν πρέπει να είναι και ο ίδιος στη φωτογραφία. Μη νομίζει ότι τον παραμερίζω» δηλώνει η Φαίη Ξυλά.